Dedicare møter: Psykologen Erlend

Erlend, en erfaren psykolog, avslører sin inspirerende karrierevei som konsulent hos Dedicare. Han gir et innblikk i sine erfaringer, fordeler ved å jobbe med Dedicare, og en oppfordring til andre psykologer og leger om å utforske lignende muligheter. Les videre for å lære mer om hans vellykkede reise.

Navn: Erlend
Yrke: Psykolog
Bor: Duken
Stilling og arbeidsplass da du jobbet via Dedicare: Psykolog hos DPS i Nord-Norge

Hvor lenge har du jobbet for Dedicare?
Jeg har jobbet for Dedicare i 1,5 år, siden februar 2022.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?
Min typiske arbeidsdag består av vanlige polikliniske oppgaver som utredning og behandling av pasienter, både på stedet og online. Jeg deltar også i ukentlige inntaksmøter på DPS og behandlingsmøter. Jeg veileder ulike yrkesgrupper som psykologer og sykepleiere. I løpet av min tid i Hammerfest har jeg også ledet flere kvalitetsprosesser.

Hvorfor søkte du nye muligheter innenfor ditt felt, og hva fikk deg til å ta steget til å jobbe for et bemanningsbyrå?
Jeg ønsket å returnere til den kliniske delen av psykologiyrket etter å ha jobbet som fagsjef i et stort selskap. Jeg kom over et oppdrag, tok kontakt med Rolf, som er min kontaktperson i Dedicare, og den gode kjemien overbeviste meg om å bli.

Hvilke fordeler er det ved å jobbe hos Dedicare?
Dedicare gir god oppfølging, og alt er tydelig og klart fra starten. Skulle det være behov for endringer, blir de gjennomført, for eksempel vedrørende bosted. Mitt generelle inntrykk er at Dedicare er ledende når det gjelder oppfølging sammenlignet med andre aktører.

Hvordan har forløpet vært med Dedicare, og er det noe spesielt vi har hjulpet deg med både før og under din ansettelse?
Dedicare har alltid vært tilgjengelig. For eksempel hvis jeg har blitt overrasket av utfordrende værforhold på vei hjem fra oppdrag, har jeg alltid fått hjelp til å skaffe overnatting. Vi har kommunisert fortløpende og samarbeidet om å finne løsninger hele veien.

Hva har overrasket deg mest ved å jobbe som konsulent?
Jeg ble overrasket da jeg måtte jage en flokk reinsdyr på vei til kantina! Jeg har også støtt på mange tidligere kolleger og studiekamerater på ulike oppdrag.

Hvilke bekymringer hadde du, før du startet som konsulent?
Min hovedbekymring var kontinuitet i oppdragene. Med seks måneders kontrakter, begynner man å se etter muligheter for forlengelse eller nye oppdrag tre måneder inn i oppdraget slik at kontinuiteten har vært der hele veien.

Hva vil du si til andre som vurderer å gå den veien du har gått?
Ikke nøl med å prøve noe nytt! Du vil sannsynligvis trives, og det er ofte mer givende enn man først antar.

Vil du anbefale andre å jobbe med Dedicare?
Ja, absolutt! Min erfaring har vært utelukkende positiv. Gode arbeidsbetingelser, flott personale, og administrasjonen gjør en strålende jobb med å tilrettelegge.