Dedicare er et smart valg 

Dedicare er et pålitelig og menneskelig bemanningsselskap, som raskt hjelper deg med å skaffe engasjerte og kompetente leger, spesialistleger, psykologer og psykologspesialister. Vi vet hva som kreves av helsepersonell når det kommer ut i jobb.

Dedicare rekrutterer og leier ut helsepersonell for korte og lengre oppdrag eller faste stillinger til kommuner og sykehus.

Alle våre bemanningskonsulenter har utdanning og erfaring fra helsesektoren og kan dermed lett matche rett vikar til det enkelte oppdrag.

Dedicare er ISO-sertifisert noe som sikrer deg at våre kandidater er rekruttert etter gjeldende rutiner.

Du får riktig kompetanse

Vi har en grundig rekrutteringsprosess med intervju, kontroller og referanseopptak. Vi garanterer at vårt helsepersonell er godkjent og sjekket opp mot Autorisasjonskontor og Helsetilsyn. 

Dedicares garantier

Vi lover mye, men aldri mer enn vi kan holde

Du får alltid rask tilbakemelding. Du får alltid riktig kompetanse. Vår kvalitetsgaranti innebærer at du uansett grunn kan avbryte et pågående oppdrag og/eller kreve at vikaren byttes ut om ikke vikaren tilfredsstiller forventningene.

Toalt sett er Dedicare største spesialistselskap innen bemanning og rekruttering av helsepersonell i Norden. Vi har 20 års erfaring med alt fra enkeltoppdrag til totalbemanning. Hvordan kan vi garantere riktig kompetanse Med årene har vi lært oss at godt forarbeid er viktig. Vi har utviklet en effektiv prosess for utleie av helsepersonell. Under hele prosessen har både du og vikaren kontakt med en og samme bemanningskonsulent. I tillegg til å verifisere de formelle kompetansekravene gjennomfører vi alltid et dybdeintervju og henter inn minst to referanser.

Kontakt oss idag for mer informasjon!