Hopp til innhold

Livet som vikar

Møt våre vikarer

Ønsker du en jobb med gode vilkår og større frihet? Livet som vikar innebærer mange fordeler. Les tilbakemeldinger fra noen av våre ansatte, deres opplevelser og hvordan det er å jobbe som lege, psykolog og helsesekretær gjennom Dedicare.

Anne-Kristin, Psykologspesialist

Opplever at det er varierte og spennende arbeidsoppgaver i ulike arbeidsmiljøer hvor det er god bruk for tidligere erfaring og kunnskap. Det er godt å være med å bidra der det er behov. En fin jobb som man kan ha på heltid eller kombinere med annet arbeid.

Henning, Psykologspesialist

Det beste med å jobbe for Dedicare er friheten og de gode betingelsene. Jeg opplever at jeg blir satt pris på med et lønnsnivå som matcher min kompetanse. Som vikar opplever jeg at jeg absolutt er en bidragsyter med min erfaring og kunnskap. Jeg vil anbefale å jobbe for Dedicare om du kan tenke deg å prøve noe nytt, samt om du etterstreber et bedre lønnsnivå.

Andrey, Lege

Det beste med å jobbe for Dedicare er stort utvalg av ulike oppdrag, samt det gode samarbeidet med bemanningskonsulentene. Det jeg liker best med jobben er å ta hånd om de syke og hjelper de som virkelig behøver det. Om du vurderer å jobbe for Dedicare så vil jeg bare si; Kast deg ut i det, du vil ikke angre.

Martin, Allmennlege

Jeg har jobbet for Dedicare Doctor i ca 7 år. Det jeg liker best med samarbeidet er den fleksibilitet det innebærer. Gjennom min yrkesrolle som lege kan jeg kan jeg kombinere jobb og naturopplevelser i nye og spennende miljøer. I mitt tilfelle så søker jeg mot hav og fjell. Om du er på utkikk etter en mer fleksibel og kreativ hverdag, så ikke nøl med å ta kontakt med Dedicare Doctor.

Inger, Helsesekretær

Jeg fikk tilbud om å jobbe på legekontor i Nordland. Siden jeg ikke hadde ikke vært i Nord-Norge før så syntes jeg det var kjempespennende! Jeg trivdes veldig godt med jobben, kollegaene og ikke minst naturen. Fjellene er majestetiske og det har blitt noen toppturer under mitt opphold. Opplevelsene står i kø, jeg har blant annet sett nordlys for første gang. Jeg er veldig fornøyd.

Waleed, Lege

Å jobbe for Dedicare er ikke bare lønnsomt, det er også spennende og behagelig. Det er god flyt hele veien, alt fra oppdragsbekreftelse til reisen og oppfølging underveis. Min bemanningskonsulent er dyktig, hyggelig og stiller alltid opp for mest mulig smidig gjennomførelse. Ser fram til det neste oppdraget.

Adam, Allmennlege

Jobbet som vikarlege i ca to år, gjerne fire uker av gangen i ledige perioder. Trives godt i jobben som allmennlege, spesielt kommunikasjonen med pasientene. Det beste med å jobbe for Dedicare Doctor er at forventningene stemmer overens med oppdraget. De er en bra samarbeidspartner, anbefales.

Erik, Psykologspesialist

Det beste med jobbet var at Dedicare ordnet opp alt. Jeg behøvde kun å fokusere på mine primæroppgaver og utføre selve jobben. De ordnet med en flott leilighet, bestilte reiser og alt annet praktisk rundt oppdraget. I tillegg var Dedicare tilgjengelige døgnet rundt om det var noe jeg hadde behov for. Jeg har anbefalt Dedicare til flere kolleger, kun positive erfaringer.

Arne, Lege

Jeg vil gjerne takke Dedicare Doctor og min konsulent Charlotte, for veldig godt og knirkefritt samarbeide. Alt har gått på skinner, fra å få avtale med arbeidsgiver til utbetaling av lønn. For andre kolleger som ønsker å jobbe ekstra eller etter at annen jobb er avsluttet, kan jeg anbefale kontakt med Dedicare Doctor.

Patricio, Erfaren allmenlege

Jobbet mange år som vikarlege, trives godt med de varierte oppgavene som er på et legekontoret. Målet har vært å få bedre kontroll over hverdagen, redusere stress og ikke jobbe til langt utover kvelden. Fleksibiliteten det innebærer, at man også kan ta lengre perioder med fri. Anbefaler Dedicare Doctor, opplever at de er flinke til å følge opp sine medarbeidere.