Vi lover aldri mer enn vi kan holde. Det kreves mye av den som arbeider for Dedicare. Du skal alltid kunne stole på at våre konsulenter er profesjonelle og har riktig kompetanse for oppdraget, samt at autorisasjonen er nøye kontrollert. Vi er opptatt av god kvalitet og tar ingen snarveier. Det ryktes at vi er profesjonelle, kompetente og nøye.

Søker du en person til en viss stilling, eller med en spesiell kompetanse, lover vi deg et raskt svar innen en time innen ordinær arbeidstid. Våre kyndige bemanningskonsulenter kan fort gi deg informasjon om vi har den person du søker.

Den vi sender på oppdrag skal alltid oppfylle alla dine kriterier. Vi har en veldig nøye rekruteringsprosess med grundlige intervjuer, referanseinnhenting og kontroller av søkerne. Alle våra sosionomer, barnevernspedagoger og vernepleiere har minst to års relevant yrkeserfaring. Mange har jobbet innen sosialt arbeid i over ti år. Våre bemanningskonsulenters egen yrkeserfaring gjør at vi fort kan koble sammen ditt behov med riktig konsulent. Er du av noen grunn ikke fornøyd gjeller vår kvalitetsgaranti, se nedenfor.

HVORFOR VELGE DEDICARE

Dedicare er et pålitelig og menneskelig selskap som raskt gir deg riktig, engasjert og kompetent personell til fornuftig pris.

Dedicare er ISO-sertifisert noe som sikrer deg at våre kandidater er rekruttert etter gjeldende rutiner.

DEDICARES GARANTIER
  • Vi lover mye, men aldri mer enn vi kan holde.
  • Du får alltid rask tilbakemelding.
  • Du får alltid riktig kompetanse.
KVALITETSGARANTI

Vår sjenerøse kvalitetsgaranti innebærer at du uansett grunn kan avbryte et pågående oppdrag og/eller kreve at vikaren byttes ut.

Always at your service! Vi vil at du som oppdragsgiver skal kjenne deg viktig og prioritert. Du får en egen kontaktperson som bryr seg om nettopp deg og som ikke slipper taket før oppdraget er utført og evaluert.

Din kontaktperson vet akkurat hva som kreves, ettersom vi har sosialfaglig eksamen og relevant yrkeserfaring. Du får en fast kontaktperson, som holder rede på hva som gjeller på akkurat din arbeidsplass, for å fort kunne bedømme hvilken konsulent som er passende. Personlige relasjoner er alfa omega  når man tilbyr tjenester til mennesker. Av mennesker. At våre priser hører til bransjens laveste gjør kanskje valget enda enklere. Sammenlign oss gjerne med andre.