Hopp til innhold

Vår historie

1996

Her starter vår reise! Dedicare ble grunnlagt da vi så at helsevesenet i Sverige hadde et stort behov for kompetanse. Målet vårt var å hjelpe helsevesenet med kvalifiserte sykepleiere og dermed bidra til bedre og mer tilgjengelig helsetjenester for alle.

 • Sykepleiebemanning i Sverige

2002

Dedicare vokser for første gang på tvers av landegrensene ved oppkjøpet av Active Nurse i Norge. Ved å etablere oss i Norge kunne Dedicare tilby et enda bredere spekter av utviklende oppdrag og nye arbeidsmiljøer til våre vikarer.

 • Sykepleiebemanning i Norge

2003

I løpet av 2003 begynner Dedicare også å tilby legebemanning i Sverige. Dette betyr at vi blir en bredere leverandør av helsetjenester over hele landet.

 • Legebemanning i Sverige

2009

Dedicare tar skrittet og starter også legebemanning i Norge. Dermed kan vi tilby bemanning av både sykepleiere og leger i Sverige og Norge.

 • Legebemanning i Norge

2011

Dedicare blir børsnotert på Stockholmsbørsen som et skritt mot visjonen om å bli Nordens største og et av Europas ledende rekrutterings- og bemanningsfirmaer.

 • Dedicare blir børsnotert

2013

Dedicare starter bemanning av sosionomer i Sverige, som senere også inkluderer psykologer. Gjennom dette hjelper vi virksomheter innen sosialt arbeid med spesialkompetanse.

 • Bemanning innen sosialt arbeid i Sverige

2017

Bemanning av barnehagepedagoger starter i Norge under varemerket Acapedia, og vi tar også steg mot bemanning innen sosialt arbeid i Norge.

 • Bemanning av barnehagepedagoger og sosialt personell i Norge

2019

Dedicare åpner et rekrutteringskontor i Finland og gir finske leger og sykepleiere muligheten til å oppdage og jobbe som konsulenter i resten av Norden. I 2019 utvider vi tilbudet vårt og begynner å tilby rekruttering til faste stillinger hos kundene våre.

 • Dedicare åpner kontor i Finland
 • Rekruttering til faste stillinger

2020

Vi kjøper opp det danske bemanningsselskapet KonZenta. Nå bidrar vi med kompetanse til hele Norden og kan tilby oppdrag til konsulentene våre også i Danmark.

 • Sykepleie- og legebemanning i Danmark

2022

I mars 2022 kjøper vi selskapet HP Interim AB, som driver med rekruttering og konsulentvirksomhet over hele Norden innen Life Science-området. Dette betyr at vi nå også tilbyr rekruttering og konsulentvirksomhet innen blant annet legemidler, bioteknologi og medisinsk teknologi. I løpet av 2022 tar Dedicare også et steg videre ut i Europa. I oktober kjøper vi det britiske rekrutterings- og bemanningsselskapet Templars Medical Agency Ltd. Gjennom dette tilbyr vi nå oppdrag til konsulentene våre i Storbritannia, Irland, Falklandsøyene, Gibraltar og andre spennende steder i verden.

 • Life Science: rekruttering og bemanning
 • Vi etablerer oss i Storbritannia og Irland

Vår reise fortsetter

Vår kontinuerlige fremgang mot å bli en av Europas ledende rekrutterings- og bemanningsfirmaer innen helse, Life Science og sosialt arbeid er en del av vår historie. I dag har Dedicare etablert seg som en fremtredende aktør i Norden, Storbritannia og Irland, med en betydelig stab på over 2 000 dyktige vikarer som utfører oppdrag hver eneste dag.

Vårt engasjement er drevet av en sterkt forankret ansvarsfølelse og bærekraftig tilnærming, med fokus på å forbedre menneskers helse, utvikling og livskvalitet. Vi leverer kvalifisert kompetanse til våre kunder og hjelper våre vikarer med å realisere sine karrieremål. Vår innsats fører til en tryggere og mer tilgjengelig helsetjeneste og sosial omsorg for alle. Det er vi stolte av.