Finn jobb innen helse

Leter du etter jobb innen helse? Da er du kommet til riktig sted! Dedicare hjelper deg å finne en jobb i helsesektoren som passer for deg.

 

Å jobbe i helsevesenet via Dedicare

Å jobbe i helsevesenet med Dedicare betyr at du arbeider på dine premisser – du velger selv hvor, når og hvor ofte!

Har du som mål å trappe ned og få mer fritid? Eller ønsker du nye erfaringer fra ulike arbeidsplasser i Norge og resten av Norden? Begge scenarioene kan virke vanskelige å oppnå hvis du skal jobbe i helsevesenet på egen hånd – men det kan vi i Dedicare hjelpe deg med!

For å hjelpe deg med å oppnå målene dine tilbyr vi fleksible oppdrag som gir deg flere muligheter både på og utenfor jobb, uten at du må velge mellom fleksibilitet og sikkerhet. Hvis du ønsker å jobbe i helsevesenet i andre land i Norden, som f.eks. i lengre vikariat, sørger vi selvfølgelig for reise og bolig.

 

Finn ledig stilling – Helse

Hos oss vil du sannsynligvis finne en ledig stilling innen helse du kan søke på allerede i dag! Vi har kunder over hele Norden og flere ledige jobber i helsevesenet tilgjengelig. Vi henviser til bl.a. stillinger for sykepleiere, leger, medisin- og sykepleierstudenter , og mer!

Siden vi ikke legger ut alle stillingene på våre sider kan du og finne en ledig stilling innen helse ved å ringe oss på +47 74 80 40 70 for å høre mer om hva vi kan tilby.

Et annet alternativ er å fylle ut kontaktskjema. Da blir du snart kontaktet av en av oss i Dedicare. Du kan og registrere deg som konsulent og registrere CV-en din for å finne din neste jobb i helsesektoren.

 

dedicare_sjukskterska4

Sykepleier/intensivsykepleier

Når du som sykepleier begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Ledige stillinger som sykepleier

dedicare_lkare3

Lege

Når du som lege begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Ledige stillinger som lege

190320122208_24735_23d73604f2fc3ec2380aeaaaf7a9766544bad523e13598c7618f30bc026fd04bceef5d8b05d0c19681aea7a67cef9f405e6031-jpg

Barnevern & miljøterapi

Jobber du i dag som vernepleier, sosionom, miljøterapeut, barnevernspedagog, miljøarbeider eller i andre yrker innenfor sosialt arbeid? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke?

Ledige stillinger innenfor barnevern & miljøterapi

jenn-evelyn-ann-112980-unsplash-2

Barnevernkonsulent

Jobber du i dag som saksbehandler barnevern eller familieveileder? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Hos Dedicare får du mulighet til å prøve nye arbeidsplasser og arbeidsoppgaver på nye steder.

Ledige jobber som barnevernkonsulent

helsefag-2000-x-928

Helsefagarbeider

Jobber du i dag som helsefagarbeider? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Når du begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass.

Ledige stillinger som helsefagarbeider

student-dedicare

Medisinstudent/sykepleierstudent

Når du som medisinstudent eller sykepleierstudent begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Ledige stillinger som student

psykolog-ledige-jobb

Psykolog

Når du som psykolog begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Ledige stillinger som psykolog

psykolog-ledige-jobb-dedicare

Helsesekretær

Vi tilbyr deg som er helsesekretær spennende oppdrag over hele landet – enten på legekontor eller sykehus. Opplev nye steder, nye utfordringer og bli kjent med nye mennesker.

Ledige stillinger som helsesekretær

dedicare_utomhus-66

Pedagog

I Dedicare kaller vi vår pedagogiske avdeling for Acapedia. Ønsker du å jobbe som pedagog, barnehagelærer, assistent eller lærer, kan Acapedia tilby en lang rekke oppdrag over hele Norge.

Ledige jobber i Acapedia

Ledig stilling

Sykepleier – Oslo

Les mer
Ledig stilling

Lege – Oslo

Les mer