Hopp til innhold

Finn jobb innen helse, sosialt arbeid eller life science

Registrer deg Kontakt oss

Sykepleier/intensivsykepleier

Når du som sykepleier begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Lege

Når du som lege begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Barnevern og miljøterapi

Jobber du i dag som vernepleier, sosionom, miljøterapeut, barnevernspedagog, miljøarbeider eller i andre yrker innenfor sosialt arbeid? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke?

Barnevernkonsulent

Jobber du i dag som saksbehandler barnevern eller familieveileder? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Hos Dedicare får du mulighet til å prøve nye arbeidsplasser og arbeidsoppgaver på nye steder.

Helsefagarbeider

Jobber du i dag som helsefagarbeider? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Når du begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass.

Medisinstudent/sykepleierstudent

Når du som medisinstudent eller sykepleierstudent begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Psykolog

Når du som psykolog begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Helsesekretær

Vi tilbyr deg som er helsesekretær spennende oppdrag over hele landet – enten på legekontor eller sykehus. Opplev nye steder, nye utfordringer og bli kjent med nye mennesker.

Pedagog

I Dedicare kaller vi vår pedagogiske avdeling for Acapedia. Ønsker du å jobbe som pedagog, barnehagelærer, assistent eller lærer, kan Acapedia tilby en lang rekke oppdrag over hele Norge.

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Norway
Ditt søk ga 105 treff

Er du apoteker som har lyst til å flytte til Norge?

Trøndelag 2023-12-11

Er du apoteker, moden for å oppleve noe nytt og spennende, samtidig som du tar med deg yrket ditt til Norge?  Dedicare har behov for apotekere til faste stillinger i Norge, her har du mulighet til faglig og personlig utvikling.  By, strand, fjell og fjord, fantastiske skiforhold, lak

Er du miljøterapeut med erfaring fra barnevernsinstitusjon?

Rogaland 2023-12-11

Dedicare søker etter deg som er miljøterapeut og som har erfaring fra å jobbe ved barnevernsinstitusjon og er ledig fortløpende for oppdrag.  Til oppdrag hos en av våre samarbeidspartnere, ser vi nå etter deg som ønsker å bidra til &arin

Liker du å jobbe en-til-en? Vi søker personell til pleieteam i hele Norge

Oslo 2023-12-08

Vi dekker din bolig og reise Dedicare Pleieteam søker flere medarbeidere til våre Pleieteam i Norge. Dedicare sine pleieteam består av dyktige medarbeidere som trives godt med å jobbe hos én bruker/pasient. Vi har pleieteam fra nord til sør i Norge. &Ari

Sykepleier og ønsker å jobbe i Trondheim kommune sommer 2024?

Trøndelag 2023-12-08

Vi søker sykepleiere som ønsker å jobbe i Trondheim kommune sommer 2024. Vi har behov ved korte og lange oppdrag, og det vil være ved sykehjem, helsehus eller hjemmetjeneste.  Vi har oppdrag både på natt eller dag/aftenvakter. Vi ønsker deg som er fl

Helsefagarbeider og lyst til å oppleve Trondheim sommeren 2024?

Trøndelag 2023-12-08

Vi søker helsefagarbeidere til oppdrag i  flotte Trondheim Kommune til sommeren 2024.   Vi ønsker deg som er fleksibel som mennesketype.  Vi har behov ved sykehjem, helsehus eller hjemmetjeneste, og det vil være behov både dag, aften og natt.  Tron

Liker du å jobbe med barn? Vi trenger ekstravakt

Viken 2023-12-08

Vi søker en dyktig sykepleier eller helsefagarbeider til arbeid med et sykt barn som bor i eget hjem med sin familie.  Her vil du bli en del av ett team som skal bistå barnet og familien i hverdagen. Det er dag-, kveld-, og nattevakter. Du får god opplæring ved oppstart