Hopp til innhold

Finn jobb innen helse, sosialt arbeid eller life science

Registrer deg Kontakt oss

Sykepleier/intensivsykepleier

Når du som sykepleier begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Lege

Når du som lege begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Barnevern og miljøterapi

Jobber du i dag som vernepleier, sosionom, miljøterapeut, barnevernspedagog, miljøarbeider eller i andre yrker innenfor sosialt arbeid? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke?

Barnevernkonsulent

Jobber du i dag som saksbehandler barnevern eller familieveileder? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Hos Dedicare får du mulighet til å prøve nye arbeidsplasser og arbeidsoppgaver på nye steder.

Helsefagarbeider

Jobber du i dag som helsefagarbeider? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Når du begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass.

Medisinstudent/sykepleierstudent

Når du som medisinstudent eller sykepleierstudent begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Psykolog

Når du som psykolog begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Helsesekretær

Vi tilbyr deg som er helsesekretær spennende oppdrag over hele landet – enten på legekontor eller sykehus. Opplev nye steder, nye utfordringer og bli kjent med nye mennesker.

Pedagog

I Dedicare kaller vi vår pedagogiske avdeling for Acapedia. Ønsker du å jobbe som pedagog, barnehagelærer, assistent eller lærer, kan Acapedia tilby en lang rekke oppdrag over hele Norge.

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Norway
Ditt søk ga 101 treff

Er du apoteker som har lyst til å flytte til Norge?

Trøndelag 2023-11-29

Er du apoteker, moden for å oppleve noe nytt og spennende, samtidig som du tar med deg yrket ditt til Norge?  Dedicare har behov for apotekere til faste stillinger i Norge, her har du mulighet til faglig og personlig utvikling.  By, strand, fjell og fjord, fantastiske skiforhold, lak

Miljøarbeidere til Tromsø - Nordens Paris!

Troms og Finnmark 2023-11-29

Miljøarbeider til Tromsø - Nordens Paris! Har du erfaring fra helse-, omsorg eller barnevern og ønsker en fleksibel arbeidshverdag? Da har Dedicare oppdrag til deg med mulighet for snarlig oppstart.  Til flere av våre samarbeidspartnere søker vi nå vern

Er du miljøarbeider eller miljøterapeut med erfaring fra arbeid med ungdom?

Viken 2023-11-28

Vi søker deg som kan være en trygg voksenperson til ungdom  Til oppdrag hos en av våre samarbeidspartnere, ser vi nå etter deg som ønsker å jobbe med ungdom. Oppgaver vil være aktivisering og oppfølging av ungdom, samarbeid med familie, nettve

Langt oppdrag ved medisinsk avdeling, ønskelig med akutt- og mottaksmedisiner

Vestfold og Telemark 2023-11-28

Drømmer du om en givende jobb med større frihet, bedre betingelser og muligheten til å forme din egen hverdag? Som legevikar hos Dedicare kan du oppnå alt dette og mer. Vår unike tilnærming gir deg fleksibiliteten til å velge mellom heltid eller deltid, sa

Intensivsykepleiere til Trondheim sommeren 2024

Trøndelag 2023-11-28

Dedicare søker deg som er spesialsykepleier intensiv/anestesi eller sykepleier med relevant erfaring til jobb i Trondheim, sommeren 2024  Har du erfaring fra overvåkningsavdeling og kan tenke deg jobb i Trondheim, er det behov for personal fra uke 24-34.   Jobb

Intensivsykepleier til Ringerike, sommeren 2024

Viken 2023-11-28

Vi søker deg som er intensivsykepleier til Ringerike sommeren 2024  Vi har behov for deg som har erfaring fra medisinsk og kirurgisk intensiv, samt erfaring med overvåknings pasienter.  Behovet gjelder fra og med uke 27 til og med uke 32. Nå har du mulighet til å