Hopp til innhold

Finn jobb innen helse, sosialt arbeid eller life science

Registrer deg Kontakt oss

Sykepleier

Når du som sykepleier begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Lege

Når du som lege begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Barnevern og miljøterapi

Jobber du i dag som vernepleier, sosionom, miljøterapeut, barnevernspedagog, miljøarbeider eller i andre yrker innenfor sosialt arbeid? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke?

Barnevernkonsulent

Jobber du i dag som saksbehandler barnevern eller familieveileder? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Hos Dedicare får du mulighet til å prøve nye arbeidsplasser og arbeidsoppgaver på nye steder.

Helsefagarbeider

Jobber du i dag som helsefagarbeider? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Når du begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass.

Medisinstudent/sykepleierstudent

Når du som medisinstudent eller sykepleierstudent begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Psykolog

Når du som psykolog begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Bioingeniør

Dedicare gir deg som bioingeniør mulighet til å få større frihet til å disponere din egen hverdag, samt flere valgmuligheter til arbeidssted.

Pedagog

I Dedicare kaller vi vår pedagogiske avdeling for Acapedia. Ønsker du å jobbe som pedagog, barnehagelærer, assistent eller lærer, kan Acapedia tilby en lang rekke oppdrag over hele Norge.

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Norway
Ditt søk ga 122 treff

Vernepleier / miljøterapeut - ledig jobb fra nå i mai, samt gode betingelser

Trøndelag 2024-05-20

Vernepleier? Vi har spennende oppdrag fra nå over hele Norge. Frister stor frihet, sommerbonus, gratis bolig og reise samt muligheten til å oppleve Norge? Vi har behov for deg til arbeid i oppdrag hos våre kunder og samarbeidspartnere over hele landet. Vi har oppdrag innen blant annet barnevern...

Vi søker spesialister til oppdrag i barne- og ungdomspsykiatri og voksenpsykiatri

Oslo 2024-05-16

Lengter du etter å skape din ideelle legestilling, med frihet til å balansere arbeid og liv, samtidig som du har muligheten til å utvikle deg faglig? Velkommen til Dedicare, hvor vi setter deg først. Vi gir deg verktøyene du trenger for å tilpasse jobben etter dine behov. Uansett om du foretrekker...

Intensivsykepleier Arendal Sommer 2024

Agder 2024-05-16

Dedicare AS søker intensivsykepleiere til jobb i Arendal sommeren 2024 Er du intensivsykepleier/spesialsykepleier med erfaring fra generell intensivavdeling eller hjerteovervåkning, og ønsker deg jobb i sommer, er det behov for deg fra uke 25-33.  Jobb periodevis eller kontinuerlig i tilsvarende...

Barnevernkonsulent - få meget gode betingelser

Trøndelag 2024-05-15

Saksbehandler til barneverntjeneste i vakker øykommune i Trøndelag Dedicare søker en erfaren og dedikert saksbehandler til kommunal barnevernstjeneste i vakker øykommune i Trøndelag. Vi tilbyr spennende oppdrag med varierende lengde og mulighet for fleksibilitet. Oppdraget har snarlig oppstart...

Erfaren familieterapeut - få meget gode betingelser

Oslo 2024-05-15

Familieterapeut  i Oslo-regionen  Dedicare søker en erfaren og dedikert familieterapeut til oppdrag i Oslo-regionen.  Vi tilbyr spennende oppdrag med varierende lengde og mulighet for fleksibilitet. Oppdraget har snarlig oppstart, så aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju løpende. Vi...

Er du vernepleier / miljøterapeut med erfaring fra barnevernsinstitusjon? Vi tilbyr sommerbonus

Trøndelag 2024-05-15

Dedicare søker etter deg som vil ta et sommeroppdrag ved en barnevernsinstitusjon (medlever) og er miljøterapeut Til oppdrag hos en av våre samarbeidspartnere, ser vi nå etter deg som ønsker å bidra til å gjøre en forskjell for ungdom som har behov for trygge og kompetente voksenpersoner rundt...