Hopp til innhold

2 000 vikarer

Så mange vikarer er på oppdrag rundt om i Norden akkurat nå.

25 000+ spesialister

Så mange spesialister finnes i vårt nettverk i Sverige.

71 300 pasienter

Så mange pasienter hjelper vårt personell hver måned.

17 004 jobber

Så mange jobber var tilgjengelig å søke på hos oss i 2022.

Vi bryr oss

Navnet vårt oppsummerer på en enkel måte måten vi er på. Ordet «omsorg» indikerer at vi opererer innen helse- og sosialomsorg, men for oss betyr begrepet mer enn det. Vi har alltid en spesiell omtanke for våre kandidater, kunder og medarbeidere. Det andre ordet, «dedikasjon,» uttrykker en annen side av oss. Våre medarbeidere er engasjerte og entusiastiske, og de gir alt for å møte ressurs- og kompetanseutfordringer som kan oppstå. Vi bryr oss virkelig og er stolte av arbeidet vårt.

Et verdigrunnlag som utgjør en forskjell

Dedicare er et verdidrevet selskap, og våre felles verdier er derfor svært viktige for oss. De veileder oss daglig i hverdagen og er en åpenbar del av vår bedriftskultur.

01

Menneskelig

Hos oss handler alt om mennesker. Vi behandler alle med respekt og ønsker å hjelpe enkeltpersoner med å nå sine mål i arbeidslivet. Vi vet at hver person og situasjon er unik. Vi respekterer det viktige arbeidet som våre kunder, kandidater og konsulenter gjør hver dag.

02

Engasjert

Vi brenner for å finne rett person til rett oppdrag. Vi streber etter å løse kundens utfordring, samtidig som vi finner den neste spennende jobben for kandidaten. Med stort engasjement hjelper vi helse, sosial og life science med kompetente medarbeidere.

03

Dynamisk

Vi er lydhøre og alltid i forkant når det gjelder tekniske løsninger. Vi følger en kvalitetssikret prosess, men utfordrer oss selv hele tiden til å finne nye måter som utvikler våre tilbud og vår virksomhet. Vi er fleksible og opptatt av å finne gode løsninger.

04

Pålitelig

Du skal føle deg trygg og alltid kunne stole på oss, vi lover ikke mer enn vi kan holde. Kvalitet, god service og levering til rett tid er våre stikkord. Vi ønsker en rett og ærlig dialog og verdsetter tilbakemeldinger som gjør at vi hele tiden forbedrer oss.

Vår historie og fremtid

Dedicare ble grunnlagt i 1996, og siden den gang har vi jobbet med å møte behovene for ressurser og kompetanse innen helse, Life Science og sosialt arbeid. Dedicare har sitt hovedkontor i Stockholm, men vi har kontorer på flere steder i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Fra høsten 2022 er vi også tilstede i Storbritannia og Irland.

Vi ser Europa som vårt fremtidige marked, med en visjon om å vokse til å bli en av Europas ledende bemannings- og rekrutteringsselskaper innen helse, Life Science og sosialt arbeid. Vår drivkraft er å bidra til menneskers helse, utvikling og livskvalitet på en ansvarlig og bærekraftig måte.

Vår historie