Hvorfor jobbe
for Dedicare?

Dine fordeler som vikar

Vil du utvikle deg i yrket ditt? Verdsetter du frihet og fleksibilitet, men ønsker å opprettholde tryggheten? Ønsker du en jobb med gode vilkår? Da bør du bli vikar hos Dedicare.

resa-boende
Gratis reise og bolig

Vi ordner alt det praktiske for din reise og overnatting. Dedicare dekker også dine reise- og boligutgifter.

trygghet
Godt betalt

Dedicare tilbyr konkurransedyktige lønn, feriepenger, tjenestepensjon og forsikring.

fleksibilitet-vikar-dedicare-norge
Trygghet

Som en av Norges største bemanningsbyrå innenfor helse og omsorg, kan Dedicare tilby en lang rekke spennende jobber over hele Norge. Du får en trygg og god arbeidsgiver, med ryddige forhold.

frihet-vikar
Frihet og fleksibilitet

Som vikar hos Dedicare har du større valgfrihet og økt fleksibilitet rundt når, hvordan og hvor du vil jobbe. Ønsker du å jobbe intenst i noen måneder og deretter reise i to måneder? Har du barn og vil jobbe mindre annenhver uke? Ikke noe problem. Du bestemmer!

personlig-kontakt
En personlig kontakt

Dedicare legger mye tid og ressurser på våre ansatte. Vi er overbevist om at vi på denne måten vil vi få motiverte, bedre og mer kvalifiserte ansatte. Alle vikarer får en egen bemanningskonsulent som en fast kontaktperson. Din kontaktperson er alltid klar for å svare på dine spørsmål.

godt-betalt
Faglig utvikling

Når du begynner å jobbe i Dedicare, kan hele Norge og Norden bli din arbeidsplass. Vi tilbyr et bredt spekter av spennende jobber og oppgaver, og dermed uendelige utviklingsmuligheter.

redovisning
Eget firma?

Dedicare har nå inngått et samarbeid med regnskapsfirmaet SMN Regnskap, slik at du kan få avlastning av erfarne regnskapsførere til en fordelaktig pris.
Les mer om tilbudet.