Hopp til innhold

Hvorfor jobbe for Dedicare?

Se ledige stillinger Mer om Dedicare

Dine fordeler som vikar

Vil du utvikle deg i yrket ditt? Verdsetter du frihet og fleksibilitet, men ønsker å opprettholde tryggheten? Ønsker du en jobb med gode vilkår? Da bør du bli vikar hos Dedicare.

Dekket reise og bolig

Vi ordner alt det praktiske for din reise og overnatting. Dedicare dekker også dine reise- og boligutgifter.

Gode betingelser

Dedicare tilbyr konkurransedyktige lønn, feriepenger, tjenestepensjon og forsikring.

Trygghet

Som en av Norges største bemanningsbyrå innenfor helse og omsorg, kan Dedicare tilby en lang rekke spennende jobber over hele Norge. Du får en trygg og god arbeidsgiver, med ryddige forhold.

Frihet og fleksibilitet

Som vikar hos Dedicare har du større valgfrihet og økt fleksibilitet rundt når, hvordan og hvor du vil jobbe. Ønsker du å jobbe intenst i noen måneder og deretter reise i to måneder? Har du barn og vil jobbe mindre annenhver uke? Ikke noe problem. Du bestemmer!

En personlig kontakt

Dedicare legger mye tid og ressurser på våre ansatte. Vi er overbevist om at vi på denne måten vil vi få motiverte, bedre og mer kvalifiserte ansatte. Alle vikarer får en egen bemanningskonsulent som en fast kontaktperson. Din kontaktperson er alltid klar for å svare på dine spørsmål.

Faglig utvikling

Når du begynner å jobbe i Dedicare, kan hele Norge og Norden bli din arbeidsplass. Vi tilbyr et bredt spekter av spennende jobber og oppgaver, og dermed uendelige utviklingsmuligheter.

15% rabatt på SATS

Sats har lokaler over hele landet, og har blant annet 35.000+ timer med Indoor Running årlig i Norge. Som vikar hos Dedicare får du 15% rabatt på ett medlemskap. Kontakt din bemanningskonsulent for mer informasjon.