Bemanningsbyrå Sykepleier

 

 

Leie sykepleier via Dedicare

Dedicare er ledende i Norge og Norden på rekruttering av sykepleiere og annet helsepersonell. Vi er dedikerte til å finne kompetente, skandinavisktalende sykepleiere for innleie til våre kunder. Med både nasjonal og utbredt mangel på helsepersonell hjelper vi dere å leie sykepleiere i hele Norge og Norden.

 

Sykepleierbemanning gjort effektivt

Alt fra å dekke en enkeltvakt til å bemanne opp hele avdelinger vil dere kunne få hjelp til via vårt vikarbyrå. Sykepleierne våre er alle skandinavisktalende, og vi hjelper dere med å finne personell som har god kompetanse innen de fleste områder.

Vi har daglig rekruttering av sykepleiere for å kunne hjelpe våre kunder i hele Norge. Alle våre bemanningskonsulenter har lang erfaring og utdanning fra helsevesenet.

Ønsker du å vite mer om vår sykepleierbemanning og hva vi kan tilby? Du er velkommen til å kontakte oss på telefon: +47 74 80 40 70. Vi er å treffes på dagtid mellom kl. 08 og 16. Dersom det er noe som haster er vi også tilgjengelig på samme telefonnummer på kvelder og i helger. Du kan også sende oss en epost 24 timer i døgnet på nurse@dedicare.no – vi kontakter vi deg så snart som mulig.

Kontakt oss

Hvis du vil kontakte oss, vennligst fyll ut kontaktskjemaet under og vi kommer tilbake til deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.