Vanlige spørsmål

Finn svarene på de vanligste spørsmålene vi får

Hvorfor Dedicare?
  • Kun skandinavisk-talende vikarer
  • Alle bemanningskonsulentene har helsefaglig bakgrunn
  • Norges største base med helsevikarer
  • Du får din egen faste kontaktperson
  • Vi har rammeavtale med alle Norske sykehus
  • Avtale med mer enn 100 kommuner
Hva kan Dedicare tilby?

Dedicare tilfører helsevesenet mye kompetanse, ved at vi henter inn dyktige sykepleiere, leger mm fra hele Norden. Vi rekrutterer hver dag helsepersonell fra Norden, som bidrar til å holde hjulene i gang i Helsenorge.

Tar Dedicare fullstendig arbeidsgiveransvar?

Ja. Hos oss er det en selvfølge. Hos oss blir alle fast ansatt, og Dedicare tar det fulle og hele arbeidsgiveransvaret for våre vikarer.

Hvordan kontakter jeg dere?

Vi er enklest å treffe på dagtid mellom kl 08 og 16. Ring oss på +47 74 80 40 70. Dersom det er noe som haster er vi også tilgjengelig på samme telefonnummer på kvelder og helger. Du kan også sende oss en epost 24 timer i døgnet på dedicare@dedicare.no, vi kontakter vi deg så snart som mulig.

Hvordan kan Dedicare garantere riktig kompetanse?

Med over tjue års erfaring har vi utviklet en effektiv og sikker prosess for rekruttering og bemanning av ansatte til helse- og sosialarbeid. Gjennom hele prosessen har kunde og vikar kontakt med en felles bemanningskonsulent med lang erfaring fra arbeid i helsesektoren.

Hva skjer hvis du er misfornøyd med vikaren?

Ta kontakt med din bemanningskonsulent, så finner vi en løsning sammen! Dette kan være at vi finner en ny vikar til deg, eller at vi prater med vikaren om dine erfaringer og ser om det er mulig å løse problemet.

Hva betyr navnet «Dedicare»?

Ordet «Care» viser til at vi skal jobbe innenfor helse og omsorg, men for oss betyr begrepet mer enn det. Vi har et humanistisk grunnsyn om at vi bryr oss om våre ansatte. Det engelske ordet «dedikasjon» uttrykker en annen side ved måten vi skal opptre på. Våre medarbeidere er engasjerte og entusiastiske, og vi er opptatt av å tilføre kompetanse til helse- og omsorgssektoren. Det er da at vi hjelper til med å sikre trygg og tilgjengelig omsorg og sosial omsorg for alle.