Hopp til innhold

Vanlige spørsmål

Finn svarene på de vanligste spørsmålene vi får

Hvorfor Dedicare?

  • Kun skandinavisktalende vikarer
  • Alle bemanningskonsulentene har helsefaglig bakgrunn
  • Norges største base med helsevikarer
  • Du får din egen faste kontaktperson
  • Vi har rammeavtale med alle norske sykehus
  • Avtale med mer enn 100 kommuner

Hva kan Dedicare tilby?

Vårt mål er å styrke helsevesenet ved å tilby høyt kvalifisert helsepersonell, inkludert sykepleiere, leger og mer, fra hele Norden. Vi rekrutterer kontinuerlig helsepersonell og sørger for at helse-Norge fungerer sømløst.

Hvilket arbeidsgiveransvar tar Dedicare?

Fullstendig arbeidsgiveransvar er en selvfølge hos Dedicare. Vi er stolte av å tilby fast ansettelse til alle våre vikarer, og vi påtar oss det fulle arbeidsgiveransvaret. Du kan være trygg på at vi tar vare på våre ansatte og sikrer at alle formelle krav og rettigheter blir ivaretatt.

Hvordan kan jeg kontakte dere?

Enkel tilgjengelighet og rask respons er viktig for oss. Du kan nå oss enklest i løpet av dagtid, fra kl. 08:00 til 16:00. Ring oss på +47 74 80 40 70. Hvis du har et presserende spørsmål utenom kontortid, er vi også tilgjengelige på samme telefonnummer i kvelds- og helgetimer. Du kan også sende oss en e-post når som helst på døgnet til dedicare@dedicare.no, og vi vil kontakte deg så snart som mulig.

Hvordan sikrer Dedicare riktig kompetanse?

Med over 20 års erfaring har vi utviklet en effektiv og pålitelig prosess for rekruttering og bemanning av helse- og sosialarbeidspersonell. Gjennom hele prosessen opprettholder vi tett kontakt mellom kunden og vikaren, med støtte fra erfarne bemanningskonsulenter med omfattende erfaring fra helsesektoren.

Hva gjøres hvis du ikke er fornøyd med vikaren?

Vi er her for å finne en løsning sammen med deg! Ta kontakt med din bemanningskonsulent, og vi vil arbeide med deg for å løse eventuelle utfordringer. Dette kan innebære å finne en ny vikar som bedre passer dine behov, eller å kommunisere med vikaren for å adressere dine bekymringer og søke etter en passende løsning.

Hva symboliserer navnet «Dedicare»?

Navnet «Dedicare» har flere betydninger for oss. «Care» reflekterer vår innsats innen helse- og omsorgsfeltet, men for oss betyr det mer enn det. Vi har en humanistisk tilnærming og bryr oss om våre ansatte. Begrepet «dedikasjon» uttrykker også en viktig side ved vår tilnærming. Våre medarbeidere er engasjerte og entusiastiske, og vi er forpliktet til å tilføre kompetanse til helse- og omsorgssektoren. På denne måten bidrar vi til å sikre trygg og tilgjengelig omsorg og sosial støtte for alle.