Hopp til innhold

Våre verdier

Et verdigrunnlag som utgjør en forskjell

Basert på våre verdier løser vi ressurs- og kompetanseutfordringer innenfor helsevesenet og sosialt arbeid. Vi er opptatt av å finne riktig kompetanse til helsevesenet og omsorgssektoren, for å sikre trygg, tilgjengelig og sosial omsorg for alle.

Engasjert

Vi er overbevist om at ansattes engasjement er en avgjørende suksessfaktor for alle organisasjoner som ønsker å utvikle seg. Derfor er det så viktig for oss å jobbe for å utnytte og stimulere hver eneste ansattes engasjement. Det er slik vi utvikles – som mennesker, som en bedrift og som et samfunn.

Dynamisk

Dedicare er markedsledende i en sektor som for tiden har store krav til forandring. For å lykkes, er både initiativ og fleksibilitet nødvendig i vår virksomhet. Dette krever igjen folk som er dynamiske og ser endring som en naturlig måte å bli enda bedre på.

Menneskelig

Hos oss handler nesten alt om mennesker. Delvis fordi vi tilbyr tjenester som utføres av mennesker. Men fremfor alt, fordi vår jobb i siste instans innebærer at mennesker oppnår best mulig helse. Vår humanistiske holdning betyr også at vi alltid skal være ærlig og oppriktig overfor ansatte, kunder og pasienter.

Pålitlig

Forholdet til både våre ansatte og kunder er basert på tillit. Som kunde ønsker vi at du skal føle deg trygg og alltid kunne stole på oss. Dette betyr ikke bare at vi skal levere god service og levere i tide. Det betyr også at våre kunder alltid skal føle seg trygg på at kvaliteten er riktig. At vi har kompetente medarbeidere som kan sine ting.

Mer om oss

Vår historie

Nyheter