Bemanningsbyrå – Lege

Leie lege via Dedicare

Dedicare er ledende i Norge og Norden på rekruttering av helsepersonell, inkludert legebemanning. Alle våre leger er skandinavisktalende. Vi rekrutterer nye leger hver eneste dag for å kunne hjelpe våre kunder å leie leger i hele Norge og Norden.

Legebemanning med kvalitet

Som totalleverandør av helsepersonell bistår Dedicare deg med å finne riktig vikar. Lang erfaring og utdanning fra helsevesenet er et krav for vårt bemanningsbyrå. Lege – og annet helsepersonell er svært etterspurte yrker i Norden, noe som kan gjøre rekrutteringsprosessen utfordrende. Vi hjelper deg å enkelt finne og leie leger med god kompetanse innenfor de fleste områder. Vi får gode referanser fra både kunder og vikarer. Dette er noe vi er stolte av og som vi har jobbet målrettet for å oppnå.

Ønsker du å vite mer om vår legebemanning og hva vi kan tilby? Du er velkommen til å kontakte oss på telefon: +47 74 80 40 70. Vi er å treffes på dagtid mellom kl. 08 og 16. Dersom det er noe som haster er vi også tilgjengelig på samme telefonnummer på kvelder og i helger. Du kan også sende oss en e-post 24 timer i døgnet på dedicare@dedicare.no – vi kontakter deg så snart som mulig.

Kontakt oss

Hvis du vil kontakte oss, vennligst fyll ut kontaktskjemaet under og vi kommer tilbake til deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.