Livet som vikar

Møt våre vikarer

Ønsker du en jobb med gode vilkår og større frihet? Livet som vikar innebærer mange fordeler. Les tilbakemeldinger fra noen av våre ansatte, deres opplevelser og hvordan det er å jobbe for Dedicare.

Erlend, Psykolog

Som fersk vikar har det vært en forutsigbar og trygg opplevelse å arbeide med Dedicare Doctor. Jeg har fått tett oppfølging fra første dag og har hele tiden visst hva jeg kunne forvente meg.

Som vikar får du muligheten til å se ulike arbeidsplasser og få en større forståelse for mangfoldigheten både i behandlingssystemet såvel som i vårt langstrakte land. Arbeidet som vikar passer godt for dere som har behov for den ekstra fleksibiliteten det gir å påta seg ulike typer oppdrag og liker å se nye steder. Ikke minst vil en motta en konkurransedyktig lønn.

Andrey, Lege

Det beste med å jobbe for Dedicare er stort utvalg av ulike oppdrag, samt det gode samarbeidet med bemanningskonsulentene. Det jeg liker best med jobben er å ta hånd om de syke og hjelper de som virkelig behøver det. Om du vurderer å jobbe for Dedicare så vil jeg bare si; Kast deg ut i det, du vil ikke angre.

 

Emilie og Line, Sykepleiere

Gledelig å dele at vi er veldig fornøyd å jobbe hos Dedicare. Dere gir oss stor mulighet å balanse livet mellom jobb og fritid skårer høyt, i tillegg til det å ha sikker jobb og bra ordning av bolig. Vi er veldig takknemlig at vi får mulighet å møte fine folk som har blitt våres gode venner.

 

Isak, Medisinstudent

Muligheten til å kombinere arbeid med den spektakulære naturen vi hadde som nabo var vanskelig å slå. Etter våre åtte uker i Övre Årdal var det ikke en eneste fjelltopp igjen i området som ikke ble besteget. Jeg er veldig takknemlig for disse utallige opplevelsene!

 

Henning, Psykologspesialist

Det beste med å jobbe for Dedicare er friheten og de gode betingelsene. Jeg opplever at jeg blir satt pris på med et lønnsnivå som matcher min kompetanse. Som vikar opplever jeg at jeg absolutt er en bidragsyter med min erfaring og kunnskap. Jeg vil anbefale å jobbe for Dedicare om du kan tenke deg å prøve noe nytt, samt om du etterstreber et bedre lønnsnivå.

Martha, Intensivsykepleier

Som arbeidstaker hos Dedicare, har æ mulighet for nye spennende utfordringer hver gang æ e klar for det. Nye arbeidsoppgaver på spennende plasser rundt om i vakre Norge. Å best av alt, e muligheten til å planlegge livet, kalenderen og arbeidstidene selv!

 

Ragna, Barnevernkonsulent

Finnmark er eksotisk hvis du liker natur, vær og vind. Åpenhjertige folk med klart tydelig språk. Tøffe forhold, tøffe folk men med en egen hjertevarme. Du blir tatt godt inn i varmen, men du står likevel alene og da er det godt å ha kontaktpersonen din og stø seg på. Jeg opplever at min kontaktperson i Dedicare alltid er tilstede for meg og er tilgjengelig 24/7.

 

Karim, Helsefagarbeider

Ved å jobbe via Dedicare får jeg muligheter til å oppleve et av de vakreste stedene/naturområde i Norge, og møte dyktige kolleger og nye venner.

 

Inger, Helsesekretær

Jeg fikk tilbud om å jobbe på legekontor i Nordland. Siden jeg ikke hadde ikke vært i Nord-Norge før så syntes jeg det var kjempespennende! Jeg trivdes veldig godt med jobben, kollegaene og ikke minst naturen. Fjellene er majestetiske og det har blitt noen toppturer under mitt opphold. Opplevelsene står i kø, jeg har blant annet sett nordlys for første gang. Jeg er veldig fornøyd.

Waleed, Lege

Å jobbe for Dedicare er ikke bare lønnsomt, det er også spennende og behagelig. Det er god flyt hele veien, alt fra oppdragsbekreftelse til reisen og oppfølging underveis. Min bemanningskonsulent Charlotte er en dyktig, hyggelig og stiller alltid opp for mest mulig smidig gjennomførelse. Ser fram til det neste oppdraget.

 

Anne-Kristin, Psykologspesialist

Opplever at det er varierte og spennende arbeidsoppgaver i ulike arbeidsmiljøer hvor det er god bruk for tidligere erfaring og kunnskap. Det er godt å være med å bidra der det er behov. En fin jobb som man kan ha på heltid eller kombinere med annet arbeid.

 

Vil du lese mer om hvordan det er å jobbe som lege, psykolog, helsesekretær gjennom Dedicare? Klikk her!