Hopp til innhold

Møt våre vikarer

Ønsker du en jobb med gode vilkår og større frihet? Livet som vikar innebærer mange fordeler. Les tilbakemeldinger fra noen av våre ansatte, deres opplevelser og hvordan det er å jobbe for Dedicare.

Kari, psykolog

Det har vært berikende å kunne jobbe som psykolog gjennom Dedicare. I Dedicare Psykolog jobber du med høyst profesjonelle ansatte som hjelper deg å finne arbeidsplassen, ordner flytting og hjelper deg gjennom hele prosessen.

Det har vært spesielt fint å jobbe sammen med dedikerte bemanningskonsulenter som har fulgt meg tett fra begynnelse, under arbeidsperioden og ved avslutning. Det har vært trygt å ha Dedicare bak seg under hele prosessen, og en rik erfarenhet yrkesmessig!

Carina, Psykologspesialist

Gjennom Dedicare har jeg fått oppleve en mer fleksibel arbeidshverdag, der jeg kombinerer jobb som vikar og jobb som fast ansatt i det offentlige. Jeg liker muligheten til å bevege meg rundt i ulike fagfelt og på ulike arbeidsplasser, da jeg opplever at det gir meg bred erfaring og en god oversikt over ulike behandlingssystemer.

Jeg opplevde at arbeidsplassen jeg kom til tok meg imot med åpne armer, og at jeg har stor påvirkningskraft i mitt daglige arbeide. Som deltidsvikar får jeg bruke tiden min på det jeg ønsker og kan best, nemlig klinisk arbeid. Jeg fikk tilbud om vikarjobb innen mitt ønskede fagfelt og geografisk område like etter at jeg tok kontakt med Dedicare første gang, og jeg opplever samarbeidet som positivt og effektivt.

Andrzej, Psykiater

Å jobbe som vikar via Dedicare er den beste jobben jeg har hatt. Oppdraget er som forventet og jeg blir fulgt tett opp. For meg har det vært viktig med trygghet og forutsigbarhet når jeg jobber i et annet land.

Det er mye praktisk som må ordnes og med hjelp fra bemanningskonsulent trenger jeg kun å fokusere på mine primæroppgaver som psykiater. Som vikar blir jeg behandlet med stor respekt, og tar del i avdelingens utvikling. Dette skaper motivasjon og en god teamfølelse.

 

Erlend, Psykolog

Som fersk vikar har det vært en forutsigbar og trygg opplevelse å arbeide med Dedicare Doctor. Jeg har fått tett oppfølging fra første dag og har hele tiden visst hva jeg kunne forvente meg.

Som vikar får du muligheten til å se ulike arbeidsplasser og få en større forståelse for mangfoldigheten både i behandlingssystemet såvel som i vårt langstrakte land. Arbeidet som vikar passer godt for dere som har behov for den ekstra fleksibiliteten det gir å påta seg ulike typer oppdrag og liker å se nye steder. Ikke minst vil en motta en konkurransedyktig lønn.

Andrey, Lege

Det beste med å jobbe for Dedicare er stort utvalg av ulike oppdrag, samt det gode samarbeidet med bemanningskonsulentene. Det jeg liker best med jobben er å ta hånd om de syke og hjelper de som virkelig behøver det. Om du vurderer å jobbe for Dedicare så vil jeg bare si; Kast deg ut i det, du vil ikke angre.

Emilie og Line, Sykepleiere

Gledelig å dele at vi er veldig fornøyd å jobbe hos Dedicare. Dere gir oss stor mulighet å balanse livet mellom jobb og fritid skårer høyt, i tillegg til det å ha sikker jobb og bra ordning av bolig. Vi er veldig takknemlig at vi får mulighet å møte fine folk som har blitt våres gode venner.

Isak, Medisinstudent

Muligheten til å kombinere arbeid med den spektakulære naturen vi hadde som nabo var vanskelig å slå. Etter våre åtte uker i Övre Årdal var det ikke en eneste fjelltopp igjen i området som ikke ble besteget. Jeg er veldig takknemlig for disse utallige opplevelsene!

Henning, Psykologspesialist

Det beste med å jobbe for Dedicare er friheten og de gode betingelsene. Jeg opplever at jeg blir satt pris på med et lønnsnivå som matcher min kompetanse. Som vikar opplever jeg at jeg absolutt er en bidragsyter med min erfaring og kunnskap. Jeg vil anbefale å jobbe for Dedicare om du kan tenke deg å prøve noe nytt, samt om du etterstreber et bedre lønnsnivå.

Martha, Intensivsykepleier

Som arbeidstaker hos Dedicare, har æ mulighet for nye spennende utfordringer hver gang æ e klar for det. Nye arbeidsoppgaver på spennende plasser rundt om i vakre Norge. Å best av alt, e muligheten til å planlegge livet, kalenderen og arbeidstidene selv!

Ragna, Barnevernkonsulent

Finnmark er eksotisk hvis du liker natur, vær og vind. Åpenhjertige folk med klart tydelig språk. Tøffe forhold, tøffe folk men med en egen hjertevarme. Du blir tatt godt inn i varmen, men du står likevel alene og da er det godt å ha kontaktpersonen din og stø seg på. Jeg opplever at min kontaktperson i Dedicare alltid er tilstede for meg og er tilgjengelig 24/7.

Waleed, Lege

Å jobbe for Dedicare er ikke bare lønnsomt, det er også spennende og behagelig. Det er god flyt hele veien, alt fra oppdragsbekreftelse til reisen og oppfølging underveis. Min bemanningskonsulent Charlotte er en dyktig, hyggelig og stiller alltid opp for mest mulig smidig gjennomførelse. Ser fram til det neste oppdraget.

Anne-Kristin, Psykologspesialist

Opplever at det er varierte og spennende arbeidsoppgaver i ulike arbeidsmiljøer hvor det er god bruk for tidligere erfaring og kunnskap. Det er godt å være med å bidra der det er behov. En fin jobb som man kan ha på heltid eller kombinere med annet arbeid.