Sykepleier- og legejobber i utlandet

Er du på utkikk etter en lege- eller sykepleierjobb i utlandet? Ved å velge Dedicare som arbeidsgiver åpner du ikke bare døren for økt fleksibilitet i ditt arbeid som lege eller sykepleier, du får i tillegg også flere karrieremuligheter i forskjellige byer og land. Slik vi ser det, skal en karriere innenfor det helsefaglige området kunne tilby de samme mulighetene for variasjon og utvikling som i andre bransjer – og det mener vi bedre muligheter for å få sykepleier- eller legejobb i utlandet er med på å gi!

Vi er det største byrået i de nordiske landene med bemanning og rekruttering innenfor det helsefaglige området. Det betyr at vi alltid har nye oppgaver som kan gi deg nye kolleger og nye utfordringer. De som ønsker å utfordre seg selv og som søker nye opplevelser kan ved hjelp av Dedicare søke sykepleier- og legejobber i utlandet, og se fram mot en rask utvikling!

Jobbe som lege i utlandet

Ønsker du å jobbe som lege i utlandet? Gjennom en legejobb i utlandet kan du få gode muligheter til å utvikle deg innenfor ditt fagområde – og til å utvide din egen horisont! Som legevikar i utlandet tjener du dessuten en svært god lønn, og både i Sverige og Danmark er det stor etterspørsel etter leger – så du vil få stor mulighet til å velge hvor du gjerne vil. Ved å jobbe som lege i utlandet blir verden din arbeidsplass.

Jobbe som sykepleier i utlandet

Er du lei av overtidstimer i arbeidet ditt? Ved å jobbe som sykepleier i utlandet får du mulighet til å arbeide på de tidspunktene du selv vil – du får kort og godt større frihet til å velge timene dine, og med mer fritid kan du gjøre jobben din til et lite eventyr: som sykepleier i utlandet venter verden rett utenfor døren!

Trygghet og fleksibilitet med Dedicare

Vi hjelper til med det praktiske – slik at du bedre kan fokusere på å få stor erfaring og bygge opp fagligheten din. Dedicare hjelper deg med planlegging, ordner forsikringer, står for reisen og finner bolig. Som konsulent hos oss behøver du ikke å velge mellom fleksibilitet og sikkerhet. Her får du god lønn og pensjon. Alle våre vikarer har avtaler. Vi tror på fleksibilitet kombinert med sikkerhet.

Se våre ledige sykepleier- og legejobber i utlandet nedenfor, og søk allerede i dag. Sammen finner vi den jobben som passer deg best!

dedicare_lkare3

Lege

Når du som lege begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Se våre ledige stillinger som lege

dedicare_sjukskterska4

Sykepleier

Når du som sykepleier begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Se våre ledige stillinger som sykepleier