Vikarbyrå – helsefagarbeider

Å leie helsefagarbeider via Dedicare

Ønsker du å leie helsefagarbeider til din virksomhet? Om så det er til deltid, heltid eller kun for å dekke enkeltvakter så er Dedicare ditt beste valg av vikarbyrå. Helsefagarbeider er ett av flere yrker i helsesektoren hvor det er økende mangel på personell. Vi er dedikerte til å finne kompetente, skandinavisktalende helsefagarbeidere med den erfaringen og kompetansen du behøver.

Bemanningsbyrå – Helsefagarbeider til din virksomhet

Lei inn arbeidskraft via ledende bemanningsbyrå – Helsefagarbeider til din virksomhet som dekker dine behov. Vi hjelper dere med alt fra å dekke en enkeltvakt til å bemanne opp hele avdelinger eller pleieteam. Vi rekrutterer nye helsefagarbeidere hver eneste dag for å kunne hjelpe våre kunder i hele Norge. Alle våre bemanningskonsulenter har lang erfaring og utdanning fra helsevesenet.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby: Ring oss på +47 74 80 40 70. Vi er enklest å treffe på dagtid mellom kl. 08 og 16. Dersom det er noe som haster er vi også tilgjengelig på samme telefonnummer på kvelder og helger. Du kan også sende oss en epost 24 timer i døgnet på nurse@dedicare.no, vi kontakter vi deg så snart som mulig.

Kontakt oss

Hvis du vil kontakte oss, vennligst fyll ut kontaktskjemaet under og vi kommer tilbake til deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.