Behov for psykolog og psykologspesialist?

Finn riktig psykolog og psykologspesialist 

Dedicare er blant landets største og mest erfarne bemanningsselskap. Riktig ansatt på riktig plass kan være en utfordring når nøkkelpersonell slutter. Vi kan bistå med kvalifiserte vikarer slik at daglig drift ikke stopper, ikke blir faglig uforsvarlig og alltid holder en faglig høy kvalitet.

Enten du trenger hjelp til å dekke akutte stillinger som for eksempel ved sykemelding mens dere er i en rekrutteringsprosess eller dere er ute etter en mer langsiktig løsning, hjelper vi deg med bemanning av psykologer og psykologspesialister. Vi har Norges største base med aktive kandidater.

Psykologbemanning med kvalitet

Som totalleverandør av helsepersonell bistår Dedicare deg med å finne riktig vikar. Lang erfaring og utdanning fra helsevesenet er et krav for vårt bemanningsbyrå. Vi hjelper deg å enkelt finne og leie psykologer og psykologspesialister med god kompetanse innenfor de fleste områder. Vi får gode referanser fra både kunder og vikarer. Dette er noe vi er stolte av og som vi har jobbet målrettet for å oppnå.

Alle våre psykologer er skandinavisktalende, og våre bemanningskonsulenter har lang erfaring og utdanning fra helsevesenet.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby: Ring oss på +47 74 80 40 70. Vi er enklest å treffe på dagtid mellom kl. 08 og 16. Dersom det er noe som haster er vi også tilgjengelig på samme telefonnummer på kvelder og helger. Du kan også sende oss en e-post 24 timer i døgnet på dedicare@dedicare.no, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kontakt oss

Hvis du vil kontakte oss, vennligst fyll ut kontaktskjemaet under og vi kommer tilbake til deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.