Hopp til innhold

Vanlige spørsmål

Finn svarene på de vanligste spørsmålene vi får

Hva kan Dedicare tilby?

  • Trygghet og fleksibilitet
  • Gode betingelser
  • Dekket reise og bolig
  • Fast kontaktperson

Hvem er Dedicare?

Vi er markedsleder i Norge og Norden innen bemanning til helsevesenet og sosialt arbeid. Dette betyr at vi ansetter og rekrutterer sykepleiere, leger, sosialfaglige arbeidere, pedagoger, med mer til ulike typer omsorgsyrker. Vi hjelper våre vikarer til å vokse og utvikle seg gjennom nye oppdrag på nye steder i Norge, Sverige, Finland og Danmark.
Ved å tilby deg som vikar nye utviklingsmuligheter motvirker vi at fagpersoner forlater jobber innen omsorg og sosialt arbeid for å søke karriere og kompetanseutvikling på andre måter. Dedicare tilfører helsevesenet mye kompetanse, ved at vi henter inn dyktige sykepleiere, leger mm fra hele Norden.

Tar Dedicare fullstendig arbeidsgiveransvar?

Ja. Hos oss er det en selvfølge. Hos oss blir alle fast ansatt, og Dedicare tar det fulle og hele arbeidsgiveransvaret for deg.

Hva slags lønn tilbyr Dedicare?

Vi tilbyr konkurransedyktige lønninger, feriepenger, tjenestepensjon, forsikringer og vi dekker reise og bolig.

Hvordan søker jeg på en jobb gjennom Dedicare?

Start med å registrere deg. Mange ledige jobber er annonsert her på nettstedet, du ser dem under kategorien Ledige stillinger. Bare velg den fagkategorien du tilhører. Vi har også mange stillinger som ikke står på oppført på hjemmesiden. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Hvordan kontakter jeg dere?

Vi er enklest å treffe på dagtid mellom kl 08 og 16. Ring oss på +47 74 80 40 70. Dersom det er noe som haster er vi også tilgjengelig på samme telefonnummer på kvelder og helger. Du kan også sende oss en epost 24 timer i døgnet på dedicare@dedicare.no, vi kontakter vi deg så snart som mulig.

Når får jeg svar på søknaden min?

Hvis du har søkt på en jobb gjennom oss, vil du alltid motta en e-postbekreftelse om at vi har mottatt søknaden din. Der får du også informasjonen du trenger og kontaktinformasjon til din kontaktperson.

Hva skjer hvis jeg ikke trives på jobben?

Som din arbeidsgiver gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg til å trives på arbeidsplassen din. Hvis du ønsker å avslutte ditt oppdrag av en eller annen grunn, ta kontakt med oss, så forsøker vi å finne en løsning sammen.

Hva betyr navnet «Dedicare»?

Ordet «Care» viser til at vi skal jobbe innenfor helse og omsorg, men for oss betyr begrepet mer enn det. Vi har et humanistisk grunnsyn om at vi bryr oss om våre ansatte. Det engelske ordet «dedikasjon» uttrykker en annen side ved måten vi skal opptre på. Våre medarbeidere er engasjerte og entusiastiske, og vi er opptatt av å tilføre kompetanse til helse- og omsorgssektoren. Det er da at vi hjelper til med å sikre trygg og tilgjengelig omsorg og sosial omsorg for alle.