Hopp til innhold

Skreddersydde bemanningsløsninger for våre kunder

Om Dedicare Vanlige spørsmål

Dette sier våre kunder om oss

Dedicare var svært profesjonelle og enkle å samarbeide med. Deres dyktighet og smidighet imponerte oss. Vi satte pris på den pålitelige kommunikasjonen gjennom hele prosessen. Samarbeidet med Dedicare ga oss tillit og trygghet. Vi anbefaler dem som en pålitelig og profesjonell partner.

Privat kunde

Dedicare har gitt oss en utrolig god opplevelse, og vår kontaktperson var oppmerksom, hjelpsom og dedikert. De tok virkelig vare på våre behov og fant løsninger. Pasientene satte pris på omsorg og innsats. Vedkommende tilpasset seg raskt og leverte på høyt faglig nivå. Vi anbefaler Dedicare sterkt. De er seriøse og følger opp kontinuerlig. Tusen takk for godt samarbeid!

Kunde, Trondheim

Vi er svært fornøyd med Dedicare! Kontaktpersonen var imøtekommende, vennlig, ivaretakende, løsningsorientert og engasjert. Psykologen var strålende, faglig sterk og ga det lille ekstra som våre pasienter satte pris på. De tilpasset seg raskt og sjekket jevnlig samarbeidet. Jeg anbefaler Dedicare videre. Takk for et godt samarbeid!

Kunde, Lillehammer

Våre yrkesgrupper

Sykepleier

Lege

Psykolog

Sosialt arbeid

Life Science

Barnevernkonsulent

Helsefagarbeider

Medisin- eller sykepleierstudent

Farmasøyt

Ønsker du mer informasjon?

Ring oss på +47 74 80 40 70. Vi er enklest å treffe på dagtid mellom kl. 08 og 16. Dersom det er noe som haster er vi også tilgjengelig på samme telefonnummer på kvelder og helger. Du kan også sende oss en e-post 24 timer i døgnet på dedicare@dedicare.no, vi kontakter vi deg så snart som mulig.