Finn ledige legejobber

Finn ledige legejobber via Dedicare og få flere valgmuligheter og frihet til å jobbe når du vil. Om du er i starten av karrieren eller du har mange års erfaring, tilbyr vi flere spennende stillinger hvor du kan vokse og utvikle deg som lege. Jobber finnes i hele landet, så vel som utenfor landets grenser. Søk ledige legejobber allerede i dag og la eventyret begynne!

Jobb som lege for Dedicare

Jobb som lege eller legevikar via Dedicare! Med kunder i hele Norden kan vi tilby deg spennende legejobber. Her er noen av fordelene ved å jobbe hos oss:

    • Kontroller din egen tid – Ta deg tid til det som betyr mest for deg; Familie, reiser, venner og hobbyer.
    • Fleksibilitet – Vi hjelper deg å finne jobb som lege – hvor, når og hvor mye du vil.
    • Support – Vi har lang erfaring med medisinsk bemanning og er der for deg som støttespiller og rådgiver.
    • Trygghet – Vi tilbyr deg trygge ansettelsesforhold og hjelper deg med alt fra reise til bosted.
    • Personlig utvikling – Jobb som lege via Dedicare og oppdag nye steder og møt nye mennesker. La deg inspirere og lær av dine nye erfaringer.

Legevikar – Trygghet og fleksibilitet

Når du begynner å arbeide som legevikar via Dedicare blir hele Norden din arbeidsplass. Få frihet til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe. Vi tilbyr deg spennende legejobber, i form av konsulentoppdrag eller rekruttering, på nye steder.

Som legevikar trenger du aldri å velge mellom trygghet og fleksibilitet – vi er overbevist om at begge deler må være til stede for at du skal få en givende karriere. Når du jobber som legevikar hos oss får du både tariffavtale og tjenestepensjon. Vi tror på fleksibilitet med sikkerhet.

Søk ledige stillinger – lege

Her finner du våre ledige stillinger som lege og legevikar. Det finnes flere stillinger enn de vi annonserer her.  Kontakt oss, så matcher vi deg med nye og spennende legejobber. Vil du heller ha fast ansettelse hjelper vi gjerne med rekruttering. Legg igjen din interessemelding via knappen nederst eller se gjennom ledige stillinger for lege under. Sammen sørger vi for at du finner drømmejobben!

Finn din neste jobb her

Stilling

Hvor vil du jobbe?

Ansettelsesform

Ditt søk ga 15 treff