Finn ledige legejobber

Å jobbe som lege eller spesialistlege gjennom Dedicare gir deg flere valgmuligheter og større frihet til å jobbe når du vil. Uansett om du er i starten av karrieren eller om du har mange års erfaring som spesialisert medisiner i bagasjen, kan du vokse og utvikle deg i rollen som lege. Jobber finnes i hele landet – så vel som utenfor landets grenser, hvis det frister deg.

Jobb som lege for Dedicare

Her er noen av fordelene med å jobbe som lege hos Dedicare:

    • Kontroller din egen tid – Ta deg tid til det som betyr mest for deg; Familie, reiser, venner og hobbyer.
    • Support – Vi har lang erfaring med medisinsk bemanning og er der for deg som støttespiller og rådgiver.
    • Trygghet – Vi tilbyr deg trygge ansettelsesforhold og hjelper deg med alt fra reise til bosted.
    • Fleksibilitet – Velg hvor, når og hvor mye du vil jobbe.
    • Personlig utvikling – Oppdag nye steder og møt nye mennesker. La deg inspirere og lær av dine nye erfaringer.

Legevikar – Trygghet og fleksibilitet

Når du som legevikar begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe. Vi tilbyr deg spennende legejobber, i form av konsulentoppdrag eller rekruttering, på nye steder. Møt nye medarbeidere og møt nye utfordringer ved å jobbe som lege via Dedicare.

Som legevikar trenger du aldri å velge mellom trygghet og fleksibilitet – vi er overbevist om at begge deler må være tilstede for at du skal få en givende karriere. Når du jobber som legevikar hos oss, så får du både tariffavtale og tjenestepensjon. Vi tror på fleksibilitet med sikkerhet.

Søk ledige stillinger – lege

Her finner du våre ledige stillinger som lege. Det finnes flere tjenester enn dem som vi annonserer på nettsiden. Kontakt oss, så matcher vi deg med en ny og utfordrende legejobb. Vil du heller ha fast ansettelse så hjelper vi også med rekruttering. Legg igjen din interessemelding via knappen nederst, eller se gjennom ledige jobber for leger nedenunder. Sammen sørger vi for at du finner drømmejobben din!

Finn din neste jobb her

Stilling

Hvor vil du jobbe?

Ansettelsesform

Ditt søk ga 21 treff