Dedicare møter: Anestesilegen Carl Wilhelm

Carl Wilhelm har jobbet som anestesilege via Dedicare i over ett år. Gjennom Dedicare har han oppdaget en fleksibilitet som har gitt ham muligheten til å reise og se ulike deler av landet, samtidig som han har fått en velkommen variasjon i hverdagen på jobb. 

 

 

Hva har det betydd for deg å være vikar via Dedicare?

Å jobbe som vikar via Dedicare har gitt meg en unik fleksibilitet som jeg kanskje ikke ville hatt i en fulltidsstilling. Denne fleksibiliteten har åpnet muligheter for å reise rundt og oppleve ulike steder, noe jeg finner veldig spennende. Videre gir det meg en velkommen variasjon i hverdagen på jobb.  

  

Hvilke egenskaper mener du er nødvendige for å jobbe som vikar?

Som vikar må du være fleksibel. I mitt yrke, innen anestesi, er vi heldige i Norge fordi vi har en standard som definerer hvordan vi jobber, noe som gjør praksisen relativt lik over hele landet. Samtidig er det viktig å være forberedt på variasjoner mellom ulike steder, inkludert forskjellige prosedyrer, datasystemer og løsningsmetoder. Som vikar må vi være villige til å tilpasse oss disse forskjellene.  

  

Hva verdsetter du mest når du jobber gjennom Dedicare?

Jeg foretrekker å unngå unødvendig administrativt arbeid, så jeg setter stor pris på at Dedicare har en egen administrasjonsavdeling som kan støtte meg med det administrative. De holder meg også oppdatert om tilgjengelige oppdrag og presenterer informasjonen på en lett forståelig måte. I tillegg tilbyr Dedicare en tjeneste der jeg kan angi hvilke perioder jeg er tilgjengelig for oppdrag, slik at de kan finne oppdrag som passer for meg. Alt i alt, tjenesten fungerer utmerket.  

  

Hvordan vil du beskrive din erfaring med Dedicare?

Min erfaring med Dedicare har vært svært positiv, noe som er tydelig ved at jeg har fortsatt å jobbe gjennom dem. Det har vært en positiv overraskelse å se hvordan jeg har blitt vel mottatt på de forskjellige avdelingene. Jeg har hatt mulighet til å bidra faglig, og har blitt inkludert og invitert inn i avdelingene. Som innleid vikar, kan jeg tilføre avdelingen nye perspektiver, undervisning eller andre bidrag som kan være nyttige. Det har vært en utrolig positiv opplevelse! 

 

Oppdag hvilke muligheter som finnes for deg som lege eller legespesialist

Er du lege, legespesialist eller annet helsepersonell, og interessert i å vite mer om dine muligheter i Dedicare? Meld interesse i skjema under, så tar vi kontakt med deg.

 

  • Registrer deg

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.