”Hos Dedicare får man det beste fra begge verdener – frihet og trygghet”

For vikar Camilla i Danmark er det viktig å ha en god balanse mellom jobb og fritid, som gjør at hun får tid til å gjøre det hun brenner for. Samtidig er hun på en arbeidsplass hvor ansettelsen gir henne mulighet til å bli en del av avdelingen og skape gode relasjoner til kollegene.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

En typisk arbeidsdag er preget av både skiftende tempo og uforutsigbarhet. Når jeg kommer sjekker jeg hvor jeg skal være i løpet av dagen. Arbeidsoppgavene er varierte, det kan være mottak, legekontoret eller legevakten. I tillegg sjekker jeg om jeg har en spesifikk funksjon.

Hvor lenge har du jobbet for Dedicare?

Jeg har jobbet i 7 måneder for Dedicare Danmark.

Hvorfor så du etter nye muligheter innenfor yrket ditt, og hva fikk deg til å ta spranget til å jobbe for et rekrutteringsbyrå?

Jeg trengte variasjon med tanke på å forbedre forholdet mellom fritid og arbeidsliv. Det var ved en tilfeldighet gjennom en samtale med en kollega jeg fikk høre om mulighetene gjennom Dedicare. Det at du kan være vikar, men også være på fast plass i lengre perioder, gjorde meg interessert. Det gir følelsen av å være en del av et fellesskap på en avdeling og mange visste ikke engang at jeg var vikar før jeg fortalte det. Jeg er ikke interessert i å besøke ulike avdelinger, slik det oftest er i andre arbeidsformidlingsbyråer. Jeg setter pris på å ha faste kolleger som kjenner meg og jeg kjenner dem. Hos Dedicare får du det beste fra begge verdener – frihet og sikkerhet.

Ved å jobbe gjennom Dedicare har Camilla fått en ny hverdag – med mer overskudd og tid til sine drømmer.
Hva er fordelene med å jobbe hos Dedicare?

Fordelene er helt klart fleksibilitet i turnus og timer. Det er forutsigbarheten og tryggheten. Samtidig som å ha en lønn som matcher kompetansen, og Dedicare som behandler sine ansatte svært godt.

Hva er en god balanse mellom jobb og fritid, og hvordan opplever du det i hverdagen?

Etter ansettelse gjennom Dedicare har jeg fått en helt ny hverdag med mer energi og tid til tingene jeg drømmer om. Det gjør også at jeg har mer energi og vil nok bli en bedre kollega når jeg er på jobb.

Hva vil du si til andre som vurderer å følge veien du har gått? Og vil du anbefale andre å jobbe med Dedicare?

Jeg vil definitivt anbefale andre å jobbe for Dedicare. Du blir så godt behandlet, og får muligheten til å sette ditt personlige preg på hvordan arbeidslivet ditt skal være. Det er viktig at du hele tiden vurderer om du er fornøyd med hvordan livet ditt er. Og å gjøre noe med det hvis svaret er nei.

Oppdag hvilke muligheter som finnes for deg som sykepleier!

Er du sykepleier eller annet helsepersonell, og interessert i hva vi kan tilby? Meld interesse i skjema under, så tar vi kontakt med deg for å fortelle mer om dine muligheter som vikar i Dedicare. Sammen vil vi finne den løsningen som passer best for deg!

Kilde: Dedicare Danmark

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.