Dedicare Norge til topps igjen: Kåret til «Norges Beste Arbeidsplass» for andre år på rad!

Great Place To Work Norge har nettopp offentliggjort sin rangering av de beste arbeidsplassene i landet, og Dedicare Norge har nok en gang blitt tildelt tittelen «Norges Beste Arbeidsplass».

Administrerende direktør Bård Kristiansen delte sin glede og takknemlighet: «Det er fantastisk å motta denne anerkjennelsen fra Great Place to Work! All ære til våre fantastiske kollegaer, som hver dag bidrar til å skape en inkluderende, givende og spennende arbeidsplass. Jeg er stolt av å se hvor langt vi har kommet sammen, og den sterke kulturen vi har bygget opp.»

Men hva er egentlig nøkkelen for å lykkes med arbeidsmiljø i en bransje preget av høyt tempo og tøff konkurranse? Svaret er egentlig ganske enkelt, det handler mest av alt om ydmyke ledere og motiverte ansatte.

Hvordan skape Norges beste arbeidsplass
De siste årene har Dedicare Norge opplevd betydelig vekst. Å opprettholde en sterk bedriftskultur samtidig som selskapet vokser og oppnår gode resultater har vært avgjørende.

«Hardt arbeid er selvfølgelig viktig for å lykkes, men det er også viktig å sette av tid til å feire prestasjoner og suksess,» kan Berit Tromsdal, direktør i Dedicare Nurse fortelle. «Dette bidrar ikke bare til å anerkjenne våre kollegaers innsats, men det skaper også et sterkt fellesskap på arbeidsplassen.»

Det er viktig å tiltrekke seg og beholde gode ansatte, samt utvikle topp kompetanse internt. I Dedicare har man sammen skapt et miljø der alle føler seg inkludert og har eierskap til Dedicares arbeid. Dette har bidratt til å minimere turnover og sikre at alle trives og ønsker å bli værende.

«Ved å involvere alle våre dyktige kollegaer og la dem få ha eierskap til sitt arbeid, har vi skapt et miljø der vi alle føler oss verdsatt og motivert til å yte vårt beste», påpeker Kristiansen. «Ledere burde lære seg å snakke mindre og lytte mer. Mine kollegaer har gang på gang bevist at hvis jeg gir dem ansvar og har tillit til deres evner, oppnår selskapet så mye mer enn om jeg tok beslutningene alene», avslutter han.

Om Great place to work:
Great Place to Work er en global organisasjon som anerkjenner og fremmer sunne arbeidsmiljøer over hele verden. Gjennom omfattende vurderinger identifiseres de beste arbeidsplassene basert på kriterier som kultur, ledelse og ansattes tilfredshet. Deres arbeid inspirerer bedrifter til å skape inkluderende og støttende miljøer som resulterer i trivsel og suksess for ansatte og bedrifter. Besøk gjerne www.greatplacetowork.no for mer informasjon.

Bli en del av Norges beste arbeidsplass!
Lurer du på hvilke muligheter som finnes for å bli en del av Norges beste arbeidsplass? Les mer her