Velkommen til åpent hus og foredrag

25. januar inviterer vi til åpent hus og foredrag. Dette er en invitasjon til deg som er lege eller psykolog som er i oppdrag, eller vurderer å ta et oppdrag for Dedicare Doctor.

Foredrag med:
Jørgen Skavlan, lege, foredragsholder, forfatter og debattant
Når: Torsdag 25. januar fra kl. 17:00 (Programmet starter 17:20)
Hvor: Kronprinsens gate 5, 0251 Oslo

Program:
17:00: Dørene åpnes – mingling og lett servering

17:20: Velkommen og vikarhistorier ved Marianne Halten, direktør Dedicare Doctor og psykolog

17:35: Foredrag med Jørgen Skavlan

18:35: Bli bedre kjent med våre erfarne bemanningskonsulenter, og hør om hvilke oppdrag vi kan tilby deg

Foredraget er gratis. Registrer deg i skjemaet til høyre.
Meld gjerne på en kollega eller venn som også er lege eller psykolog. På grunn av begrensede plasser, ønsker vi tilbakemelding om noe skulle endre seg og du/dere ikke kan stille likevel.
Frist for påmelding: 22. januar 2024. Velkommen til en innholdsrik ettermiddag!

Foredragsholder:
Jørgen Skavlan er lege, foredragsholder, forfatter og debattant. Han er født i 1957, og etter medisinstudier i Dublin og Oslo var han mangeårig skjærgårdslege på Helgelandskysten. Nå er han fastlege i Oslo.

I 2011 skrev Dagsavisen på forsiden at Jørgen Skavlan …turde å tale der andre tier, og akkurat det tar han med seg inn i sine foredrag: Frisk nok for livet er et foredrag i skjæringspunktet mellom standup og vitenskapelig forelesning, en uvanlig kombinasjon som kombinerer latter og refleksjon.

Jørgen Skavlan er kåret til Årets foredragsholder i 2004. Han fikk allmennlegeprisen i 2010 og ble av Dagens Medisin i 2011 kåret til helse-Norges 20. mektigste.

Om foredraget:
Foredraget Frisk nok for livet har som undertittel …om det å våkne sengeliggende. Foredraget dreier seg vel så mye om nordmenns folkesjel som våre holdninger til det å være syk. Skavlan ser på oss alle fra et internasjonalt perspektiv og sammenligner vår samfunnsutvikling med det vi finner ute i den store verden:
Hvor tilfredse er vi egentlig selv om FN sier at vi bor i det beste landet på kloden?
Hva kan vi selv gjøre for å få det bedre, både på jobb og hjemme?
Kjenner vi særlig godt etter hvordan det er med helsa her til lands?
Er vår velferd bare til det gode?

Foredraget er ment som en vaksine mot helsens mistrøstigheter, og temaene Jørgen Skavlan tar opp bidrar ofte til videre diskusjon og sporer til holdningsendringer både på arbeidsplassen og hos individet.

Foto: Sturlason