Ledige jobber i Sverige

Hva ønsker du å oppnå i løpet av din karriere? Vi har spennende muligheter for deg som ønsker å utforske muligheten for å arbeide innen helsevesenet, sosialt arbeid og life science i Sverige.

Uansett hva målene dine er, tilbyr vi fleksible oppdrag for deg som jobber innen helse, omsorg, sosialt arbeid eller life science. Våre oppdrag gir deg flere valgmuligheter både på og utenfor arbeidet, og du trenger aldri å velge mellom fleksibilitet og trygghet. Alle våre konsulenter har tariffavtale, tjenestepensjon og i mange tilfeller også kompensasjon for bolig og reise.

 

Søk ledig jobb i Sverige

Her finner du ledige jobber innen helse, sosialt arbeid og life science i Sverige. Vi har avtaler med de fleste regioner og et stort antall kommuner og private helsevesen. Dette gjør at vi kan tilby spennende og utviklende oppdrag uansett hva du ønsker å oppnå med arbeidslivet ditt over tid. Vi tilbyr oppdrag og faste stillinger innen følgende områder, samt spesialiseringer:

  • Sykepleier
  • Lege
  • Sosionom
  • Psykolog
  • Spesialist innen life science
  • Leder innen helse, sosialt arbeid og life science

 

Velg et pålitelig bemanningsbyrå i Sverige

Dedicare er en ledende aktør innen rekruttering og bemanning av helsepersonell i Sverige. Vi har omfattende erfaring med å matche den rette kandidaten med den rette jobben ved å være oppmerksomme på hva som passer deg personlig. Når du søker etter et pålitelig bemanningsbyrå i Sverige, velg Dedicare – vi vil ta vare på deg!

 

Utforsk Sverige 

gamlastan

Shopping i Gamla Stan

Gamla Stan er den gamle bydelen i Stockholm, og er en av de best bevarte middelalderbyene i Europa. Her finner du smale brosteinsgater, pittoreske torg, og gamle bygninger med fargerike fasader og unik arkitektur.

abisko

Nordlys i Abisko

Nasjonalparken ligger i Nord-Sverige og er et paradis for naturelskere. Parken er kjent for sin spektakulære utsikt over nordlyset og tilbyr også turstier, fjellklatring, og kajakkpadling.

gotakanal

Seil på Göta Kanal

Gamla Stan er den gamle bydelen i Stockholm, og er en av de best bevarte middelalderbyene i Europa. Her finner du smale brosteinsgater, pittoreske torg, og gamle bygninger med fargerike fasader og unik arkitektur.

fjallbacka

Krimvandring i Fjällbacka

Fjällbacka er en vakker liten by langs vestkysten av Sverige, kjent for sine idylliske fiskerhus, båtliv og viker. Byen har også en spennende historie som inspirasjon for krimbøkene til forfatteren Camilla Läckberg, og besøkende kan gå på en «krimvandring» gjennom byen.

Finn din neste jobb her

Stilling

Hvor vil du jobbe?

Ansettelsesform