Ledige jobber i Danmark

Ønsker du å utvikle deg i din yrkesrolle samtidig som du opplever Danmarks kulturliv og vakre sandstrender? Da har du kommet til rett sted! Dedicare er ledende innen helsebemanning i Norden og hos oss finner du mange spennende oppdrag.

Vi tilbyr langvarige konsulentoppdrag i Danmark på minst 6 måneder, alltid med trygge arbeidsvilkår og gode fordeler. Se våre ledige stillinger i Danmark eller legg igjen en interesseregistrering, så kontakter vi deg.

Jobb som sykepleier eller jordmor i Danmark

Som vikar hos Dedicare får du frihet til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe. Du tilbys mer klinisk arbeid, fleksible arbeidstider og en kontaktperson som alltid er tilgjengelig for deg. Vi hjelper deg med alt det praktiske: reise, bolig og forsikring er inkludert. I tillegg får du gode betingelser og kollektive avtaler. Vi tror på flere muligheter, men med samme sikkerhet. 

Jobb som lege i Danmark

Når du velger å jobbe som lege i Danmark gjennom Dedicare, er vi med deg hele veien. Vi tar oss av alt fra bolig til å tegne riktige forsikringer for deg. Du får en egen kontaktperson som alltid er tilgjengelig og hjelper deg med det du trenger i forbindelse med oppdraget. Som lege i Danmark jobber du mer klinisk og har mer fokus på din spesialkompetanse. Ved å bli i minst 6 måneder vil du også føle deg inkludert og trygg på arbeidsplassen din. Vi gir deg som vil jobbe som vikarlege i Danmark trygge arbeidsvilkår, konkurransedyktig betingelser og meget gode fordeler.

Velg et trygt bemanningsforetak i Danmark

Dedicare er ledende innen rekruttering og bemanning i Norden innen helse,life science og sosialt arbeid. Vi har lang erfaring med å matche rett person med riktig stilling ved å være lydhøre for hva som passer deg personlig. Velg Dedicare når du leter etter et trygt bemanningsforetak i Danmark – vi tar vare på deg!

tivoli

Adrenalin i Tivoli

Tivoli er en av de mest populære attraksjonene i København, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Denne fornøyelsesparken er full av morsomme berg-og-dal-baner, karuseller og spennende attraksjoner som passer for alle aldre. I tillegg er Tivoli også kjent for sitt vakre hageanlegg og den unike atmosfæren, spesielt om kvelden når parken er opplyst av tusenvis av lys.

skagen

Sand mellom tærne i Skagen

Skagen er en vakker by som ligger på spissen av Jylland, og en populær destinasjon for turister som ønsker å nyte solen og sjøen. Skagen har noen av de beste strendene i Danmark, med myk sand og klart vann. Det er også mange restauranter og butikker i området, så det er nok å se og gjøre når du ikke er på stranden.

aarhus

Oppdag gamlebyen i Aarhus

Aarhus er en vakker by som er full av historie og kultur, og gamlebyen er en spesielt flott del av byen å utforske. Her kan du spasere gjennom sjarmerende gater og smug, og oppleve historiske bygninger og monumenter fra forskjellige tidsepoker. Det er også mange kafeer, restauranter og butikker i området, så det er nok å se og gjøre for på fridagen.

bornholm

Sykkeltur på Bornholm

Bornholm er en vakker øy som ligger utenfor kysten av Danmark, og en av de beste måtene å oppleve øya på er å sykle rundt på den. Det er mange sykkelstier som tar deg gjennom vakre landskap, langs kysten og til sjarmerende småbyer og landsbyer. Det er også mange turistattraksjoner på øya, som Rundekirken og Hammershus festning, som er verdt et besøk.

Finn din neste jobb her

Stilling

Hvor vil du jobbe?

Ansettelsesform