Hopp til innhold

Ledige jobber i Danmark

Ledige stillinger

Adrenalin i Tivoli

Tivoli er en av de mest populære attraksjonene i København, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Denne fornøyelsesparken er full av morsomme berg-og-dal-baner, karuseller og spennende attraksjoner som passer for alle aldre. I tillegg er Tivoli også kjent for sitt vakre hageanlegg og den unike atmosfæren, spesielt om kvelden når parken er opplyst av tusenvis av lys.

Sand mellom tærne i Skagen

Skagen er en vakker by som ligger på spissen av Jylland, og en populær destinasjon for turister som ønsker å nyte solen og sjøen. Skagen har noen av de beste strendene i Danmark, med myk sand og klart vann. Det er også mange restauranter og butikker i området, så det er nok å se og gjøre når du ikke er på stranden.

Oppdag gamlebyen i Aarhus

Aarhus er en vakker by som er full av historie og kultur, og gamlebyen er en spesielt flott del av byen å utforske. Her kan du spasere gjennom sjarmerende gater og smug, og oppleve historiske bygninger og monumenter fra forskjellige tidsepoker. Det er også mange kafeer, restauranter og butikker i området, så det er nok å se og gjøre for på fridagen.

Sykkeltur på Bornholm

Bornholm er en vakker øy som ligger utenfor kysten av Danmark, og en av de beste måtene å oppleve øya på er å sykle rundt på den. Det er mange sykkelstier som tar deg gjennom vakre landskap, langs kysten og til sjarmerende småbyer og landsbyer. Det er også mange turistattraksjoner på øya, som Rundekirken og Hammershus festning, som er verdt et besøk.

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Denmark
Ditt søk ga 4 treff

Dedicare søger psykiatere

Denmark 2024-02-16

Geografi: Jylland. Psykiatere til sengeafsnit eller ambulatorium. Dedicare søger psykiatere til langtidsvikariater i Jylland. Afhængigt af dine faglige præferencer, ønsker til geografi og skemaønsker, finder vi den rette stilling til dig. Vi tilbyder: Attraktiv l

Commercial Lead, Respiratory, Chiesi Danmark

Denmark 2024-02-15

We are now looking for a people- and team focused leader to lead the Danish team within respiratory at Chiesi Pharma. About the position: As Commercial Lead Respiratory Denmark you are a key person in the Nordic organization, responsible for reaching sales targets of promoted products as well as r

Dedicare søger jordemødre til vikariat i juni, juli og august 2024

Denmark 2023-12-20

Fødeafdeling på hospital i Storkøbenhavn søger jordemødre. Der er tale om 6 sommerferievikariat-stillinger - det drejer sig om følgende måneder juni, juli og august 2024.  Dine kvalifikationer At du sætter din jordemoderfaglighed hø

National Key Account Manager, Vitamail, Denmark - TILLSATT

Denmark 2023-11-03

Join us at Vitamail and become a part of a passionate team dedicated to improving people's lives through healthy solutions! Are you an ambitious and business-driven individual with a passion for selling with a purpose? Do you have a growth mindset and thrive in a dynamic and exciting industry?