Jobber - Sykepleier

Jobb som sykepleier for Dedicare

Når du som sykepleier begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Dedicare er ledende på bemanning av sykepleiere og spesialsykepleiere i Norge. Vi har oppdrag på alle sykehus i Norge, og vi har avtale med en lang rekke kommuner over hele landet. Vi vil alltid kunne finne spennende oppdrag til deg! I Dedicare får du flere muligheter og samme trygghet.

Sommerbonus

Sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, medisinstudenter eller sykepleiestudenter, som arbeider full stilling fra og med uke 25 til og med uke 33, i minst 3 uker sammenhengende, får en sommerbonus i tillegg til sin lønn.

Dedicare støtter iCare

Verver du en kollega – kan du redde synet til et menneske som er unødvendig blind og i tillegg få vervepenger. For hver kollega du rekrutterer dekker Dedicare øyeoperasjon til et menneske som er unødvendig blind.

Se våre ledige stillinger som sykepleier under, og søk allerede i dag! Sammen finner vi det oppdraget som passer best for deg!

Finn din neste jobb her

Stilling

Hvor vil du jobbe?

Ansettelsesform

Ditt søk ga 181 treff