Hopp til innhold

Ledig stilling – bioingeniør

Å jobbe som bioingeniør hos Dedicare gir deg mulighet til en større frihet til å disponere din egen hverdag, samt flere valgmuligheter til arbeidssted. En jobb hos oss kan passe deg som har noe eller mange års erfaring som bioingeniør, og den gir deg mulighet til faglig og personlig utvikling.

Jobb som bioingeniør ved laboratorier via Dedicare

Er du utdannet bioingeniør eller spesial bioingeniør? Dedicare har behov for din kompetanse flere steder i Norge. Behovet gjelder både spesialiserte laboratorier, samt laboratorier der det er behov for en bredere erfaring og vaktberedskap. Arbeidsperioden bestemmer du selv, så matcher vi din kompetanse ut fra våre kunders behov.

Søk ledig stilling – bioingeniør

Se våre ledige stillinger innenfor apotek under. Vi har i tillegg en rekke jobber som ikke finnes utlyst, men som vi informerer om i kontakt med oss. Sammen finner vi det oppdraget som passer best for deg!

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Bioingeniør
Ditt søk ga 1 treff.

Vi søker bioingeniører til oppdrag over hele Norge

Trøndelag 2024-03-22

Dedicare søker bioingeniører til oppdrag med ulik varighet over hele Norge. Vi tilbyr muligheter innen ulike fagområder og ønsker deg med relevant erfaring velkommen til å søke.   Vi søker deg som har erfaring innen medisinsk biokjemi, patologi, mikrobiologi og/eller blodbank.  Jobb tilsvarende...

;