Hopp til innhold

Ledige stillinger – Jordmor

Jobb som jordmor for Dedicare

Jobb som jordmor med gode betingelser gjennom Dedicare for å få hele Norden som din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Dedicare er ledende på bemanning av jordmødre, sykepleiere og spesialsykepleiere i Norge. Vi har oppdrag på alle sykehus i Norge, og vi har i tillegg avtale med en lang rekke kommuner over hele landet. Vi vil alltid kunne finne spennende oppdrag til deg! I Dedicare får du flere muligheter og trygghet i tillegg til god lønn, sommerbonus, pensjon og sykepenger.

Søk ledige stillinger – Jordmor

Se våre ledige stillinger som jordmor under, og søk allerede i dag! Vi har også en rekke oppdrag som du ikke finner utlyst under, men som vi informerer om når du kontakter oss. Sammen finner vi det oppdraget som passer best for deg!

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Jordmor
Ditt søk ga 2 treff.

Ultralydjordmor Tromsø – Sommervikariat

Troms 2024-02-05

Jordmor med Ultralyd utdannelse søkes til Kvinneklinikk i Tromsø. Dedicare søker etter jordmødre med ultralydkompetanse som kan jobbe korte eller lengre perioder mellom perioden 17. juni - 28. august. Dette er en dagtidsstilling med arbeidstid mellom kl. 08.00 - 15.30 mandag - fredag. Reise og...

Jordmor – Fødeavdeling i Nord-Norge – Midnattsol

Troms og Finnmark 2024-01-31

Jordmor søkes til Fødeavdeling i Tromsø - Sommervikariat Kvinneklinikken tar imot ca. 2000 kvinner til fødsel og barseltid. De har et bredt tilbud innen utredning og behandling av kvinnesykdommer, og de har en foster-medisinsk enhet og verdens nordligste fertilitetspoliklinikk (IVF-enhet). Behovet...

;