Ledig stilling – Psykolog

Jobb som psykolog / psykologspesialist for Dedicare

Når du begynner å jobbe som psykolog eller psykologspesialist via Dedicare blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Dedicare har rammeavtale med alle sykehus i Norge ved innleie av psykologer/psykologspesialister. Vi tilbyr deg som er psykolog spennende oppdrag over hele landet – enten på sykehus, i kommuner eller privat. Opplev nye steder, nye utfordringer og bli kjent med nye mennesker. For deg som søker jobb som psykolog og nye utfordringer kan dette gi en ny utvikling i din karriere. For deg som søker nye utfordringer kan det gi en ny utvikling i din karriere. Les mer om livet som vikar her.

Søk etter ledig stilling som psykolog i vår søkemotor under, eller ta kontakt med en av våre kontaktpersoner som hjelper deg videre til å jobbe som psykolog.

Dedicare støtter iCare

Verver du en kollega – kan du redde synet til et menneske som er unødvendig blind, og i tillegg få vervepenger. For hver kollega du rekrutterer dekker Dedicare øyeoperasjon til et menneske som er unødvendig blind.

Finn din neste jobb her

Stilling

Hvor vil du jobbe?

Ansettelsesform

Ditt søk ga 4 treff