Vikarbyrå helse og sosialt arbeid

Finn din neste jobb innen helse og omsorg

Nordens største rekrutterings- og bemanningsforetak innen helse, life science og sosialt arbeid

Velkommen til Dedicare – ledende i Norge og Norden innen bemanning til helse- og omsorgssektoren! Med lang erfaring med både bemanning og rekruttering finner vi spennende oppdrag med riktig kompetanse.

Frihet og fleksibilitet

Som vikar i Dedicare får du større frihet til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe. Har du barn annenhver uke? Vil du jobbe intensivt i noen måneder for så å reise i to måneder? Hos oss kan du få en balanse mellom arbeid og fritid som gjør at du kan få tid til mye annet: familie, hobbyer og personlig utvikling.

Nye karrieremuligheter

En karriere i helsevesenet eller innenfor sosialt arbeid skal tilby samme muligheter for variasjon og utvikling som i andre bransjer. Med kunder i hele Norge og Norden kan vi tilby deg jobb som vikar på nye og spennende steder, og du får muligheten til å utvikle din egen kompetanse.

Trygt og tilgjengelig

Hos oss behøver du ikke velge mellom fleksibilitet og trygghet. Vi har alltid mange oppdrag å tilby deg som vil være vikar, så kjenn deg trygg på at vi finner akkurat din jobb, når det passer for deg!

Ansvar for helsevesenet

Gjennom å tilby flere karrieremuligheter bidrar vi til at færre søker karriereutvikling utenfor helsevesenet. Dedicare henter alle våre vikarer fra hele Norden, og bidrar til at det blir flere hender i Helsenorge.

Jobb i hele verden

Snart kan du finne oppdrag i Storbritannia, på Gibraltar, Falklandsøyene og andre spennende plasser!

Les mer

Dedicare kjøper rekrutterings- og bemanningsselskap i Storbritannia

Les mer
Bli vikar

Dine fordeler som vikar i Dedicare

Les mer
Vi forteller om livet som vikar

Våre kommende rekrutteringstreff

Les mer
Nyheter

Her finner du siste nytt fra Dedicare

Les om nyheter
Nyheter, 2021-12-22

Dedicare har fått rammeavtale med Oslo kommune

Les mer

Bemanning helsepersonell – Finn ledige stillinger