Hopp til innhold

Finn jobb innen helse, sosialt arbeid eller life science

Registrer deg Kontakt oss

Sykepleier

Når du som sykepleier begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Lege

Når du som lege begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Barnevern og miljøterapi

Jobber du i dag som vernepleier, sosionom, miljøterapeut, barnevernspedagog, miljøarbeider eller i andre yrker innenfor sosialt arbeid? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke?

Barnevernkonsulent

Jobber du i dag som saksbehandler barnevern eller familieveileder? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Hos Dedicare får du mulighet til å prøve nye arbeidsplasser og arbeidsoppgaver på nye steder.

Helsefagarbeider

Jobber du i dag som helsefagarbeider? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Når du begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass.

Medisinstudent/sykepleierstudent

Når du som medisinstudent eller sykepleierstudent begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Psykolog

Når du som psykolog begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Bioingeniør

Dedicare gir deg som bioingeniør mulighet til å få større frihet til å disponere din egen hverdag, samt flere valgmuligheter til arbeidssted.

Pedagog

I Dedicare kaller vi vår pedagogiske avdeling for Acapedia. Ønsker du å jobbe som pedagog, barnehagelærer, assistent eller lærer, kan Acapedia tilby en lang rekke oppdrag over hele Norge.

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Norway
Ditt søk ga 92 treff

Sykepleiere til sykehus på Hamar

Innlandet 2024-02-28

Dedicare AS søker deg som er sykepleier og kan tenke deg å jobbe på Hamar  Har du erfaring fra jobb med indremedisinske pasienter, kan vi tilby jobb i perioden 11.03.24 til 25.08.24.  Du får jobb tilsvarende 100 % stilling i hele perioden.  Det er ønskelig at du tar alle type vakter, fleksibilitet...

Vi søker bestyrer eller apoteker til oppdrag flere steder i Norge

Oslo 2024-02-28

Vi søker en engasjert Bestyrer eller Apoteker til flere av våre apotek På vegne av våre kunder søker vi etter en erfaren farmasøyt med et sterkt engasjement for apotekdrift. Vi verdsetter både erfaring og motivasjon, og ønsker å finne en person som kan trives og utfolde seg i rollen. Som leder...

Saksbehandler innenfor helse- og omsorgstjenester ? Vi har behov for din kompetanse

Innlandet 2024-02-27

Saksbehandler innenfor helse- og omsorgstjenester til Enhet for koordinering og tildeling av tjenester  Dedicare trenger deg som har erfaring fra saksbehandling innenfor helse- og omsorgstjenesteloven, inkludert utredning, tildeling og iverksetting av tjenester.  Du har gode kunnskaper rundt gjeldende...

Sommerferie oppdrag for psykiater/ spesialist i rus og avhengighetsmedisin

Agder 2024-02-27

Ønsker du en jobb med større frihet hvor du får mer igjen for innsatsen din? Som vikar hos Dedicare har du en rekke fordeler – fleksibilitet, mer kontroll på din egen hverdag, valgfrihet mellom heltid eller deltid, karriereutvikling og faglig påfyll for å nevne noe. Autorisasjonen tar deg dit...

Overlege i psykiatri og/ eller rus og avhengighet?

Agder 2024-02-27

Lengter du etter å skape din ideelle legestilling, med frihet til å balansere arbeid og liv, samtidig som du har muligheten til å utvikle deg faglig? Velkommen til Dedicare, hvor vi setter deg først. Vi gir deg verktøyene du trenger for å tilpasse jobben etter dine behov. Uansett om du foretrekker...

Er du spesialist i psykiatri og har vedtakskompetanse?

Agder 2024-02-27

Lengter du etter å skape din ideelle legestilling, med frihet til å balansere arbeid og liv, samtidig som du har muligheten til å utvikle deg faglig? Velkommen til Dedicare, hvor vi setter deg først. Vi gir deg verktøyene du trenger for å tilpasse jobben etter dine behov. Uansett om du foretrekker...