Hopp til innhold

Finn jobb innen helse, sosialt arbeid eller life science

Registrer deg Kontakt oss

Sykepleier

Når du som sykepleier begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Lege

Når du som lege begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Barnevern og miljøterapi

Jobber du i dag som vernepleier, sosionom, miljøterapeut, barnevernspedagog, miljøarbeider eller i andre yrker innenfor sosialt arbeid? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke?

Barnevernkonsulent

Jobber du i dag som saksbehandler barnevern eller familieveileder? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Hos Dedicare får du mulighet til å prøve nye arbeidsplasser og arbeidsoppgaver på nye steder.

Helsefagarbeider

Jobber du i dag som helsefagarbeider? Er du på jakt etter nye utfordringer med større frihet i ditt yrke? Når du begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass.

Medisinstudent/sykepleierstudent

Når du som medisinstudent eller sykepleierstudent begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Psykolog

Når du som psykolog begynner å jobbe i Dedicare, blir hele Norge og Norden din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Bioingeniør

Dedicare gir deg som bioingeniør mulighet til å få større frihet til å disponere din egen hverdag, samt flere valgmuligheter til arbeidssted.

Pedagog

I Dedicare kaller vi vår pedagogiske avdeling for Acapedia. Ønsker du å jobbe som pedagog, barnehagelærer, assistent eller lærer, kan Acapedia tilby en lang rekke oppdrag over hele Norge.

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Norway
Ditt søk ga 86 treff

Sykepleier til medisinsk avdeling i Stavanger, sommeren 2024

Rogaland 2024-04-15

Stavanger har behov for sykepleiere til sommeren! Det er behov for sykepleiere til en lungemedisinsk avdeling i Stavanger fra uke 25 - 33. Det er mulig å arbeide hele- eller deler av perioden. Om du har lyst til å kombinere jobb og opplevelser er dette stedet å være! Her kan du oppleve alt naturen...

Opplev vakre Helgelandskysten som intensivsykepleier i Sandnessjøen sommeren 2024

Nordland 2024-04-15

Kan du tenke deg å oppleve vakre Helgelandskysten i sommer?  Vi søker intensivsykepleiere til jobb i Sandnessjøen i uke 25 - 32. Du får jobb tilsvarende 100 % stilling i perioden. 3-delt turnus med mindre annet blir avtalt. Byen er et knutepunkt på Helgeland og er et flott utgangspunkt for...

Liker du å jobbe en-til-en? Vi søker personell til pleieteam i hele Norge

Oslo 2024-04-15

Vi dekker din bolig og reise Dedicare Pleieteam søker flere medarbeidere til våre Pleieteam i Norge. Dedicare sine pleieteam består av dyktige medarbeidere som trives godt med å jobbe hos én bruker/pasient. Vi har pleieteam fra nord til sør i Norge. Å jobbe i pleieteam passer bra for deg som...

Barnevernkonsulent - vi gir deg fleksibilitet og gode betingelser

Vestland 2024-04-13

Saksbehandler til barneverntjenester på Vestlandet  Dedicare trenger deg som har erfaring fra saksbehandling i førstelinje i kommunal barnevernstjeneste. Du har gode kunnskaper rundt gjeldende lovverk og kompetanse innen saksbehandling i tråd med disse, og håndterer større arbeidsmengde i...

Miljøterapeutisk personell med erfaring rus og psykiatri

Rogaland 2024-04-13

Miljøterapeutisk personell med erfaring fra rus og psykisk helse søkes til oppdrag i Stavanger På vegne av en av våre samarbeidspartnere søker vi nå etter deg med bred erfaring fra miljøterapeutisk arbeid innenfor rus og psykisk helse Arbeid vil kunne være i ulike bofellesskap og botilbud. Vi...

Vernepleier/miljøterapeut til bofellesskap - vi dekker din reise og bolig!

Trøndelag 2024-04-12

Spennende eventyr venter på deg i Trondheim! Vi ordner din reise og bolig, god mulighet for sommerbonus! Er du en dedikert fagperson med erfaring innen psykiatri og kognitiv funksjonsnedsettelse? Da er du kanskje den vi leter etter! Vi søker nå etter vernepleiere og andre miljøterapeuter med relevant...