Lege eller spesialist?

Søk legestillinger i hele Norge

Lege eller spesialist og ledig for oppdrag? Å jobbe som lege eller spesialist gjennom Dedicare gir deg større frihet til å forme din hverdag etter dine behov. Din kompetanse er ettertraktet av mange arbeidsgivere, og ved å jobbe som lege eller spesialist får du tilgang til mange spennende oppdrag i både offentlig og privat sektor.

Du finner ledige stillinger som lege over hele landet, og det er du som bestemmer hva ditt neste steg blir. Ønsker du å jobbe i nærheten av der du bor? Eller kanskje prøve en ny by? Du velger selv hvor, når og hvor mye du vil jobbe. Ta sjansen nå og øk ferdighetene dine ved å teste nye arbeidsplasser og oppgaver. Vi tilstreber å finne en virksomhet som passer deg, og hvor du har alle forutsetninger for å trives.

Frihet til å velge

Fleksibilitet eller trygghet? Vi i Dedicare er overbevist om at en givende karriere som lege eller spesialist kan by på begge deler. Derfor får du som jobber hos oss gode betingelser, pensjon og dekket bolig og reise. Vi ordner alt det praktiske for deg, og du får mulighet for spennende opplevelser og opparbeide deg nye erfaringer. Book deg for kortere eller lengre perioder – hos oss får du fleksibilitet, og kan påvirke både hvor og når du vil jobbe.

Vi verdsetter balansen mellom arbeidstid og fritid, som ikke bare gjør oss til en attraktiv arbeidsgiver, men også en fleksibel partner. Hos oss kan du også føle deg trygg på at vi alltid tilbyr givende oppdrag som lege eller spesialist over tid. Dedicare er en trygg arbeidsgiver med spesialkompetanse på helsebemanning.

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet og vi kontakter deg. Sammen finner vi det oppdraget som passer best for deg.