Dedicare-appen er her

Nå blir livet enda enklere for deg som er vikar! Hos Dedicare bryr vi oss om at du som jobber innen helse, life science eller sosialt arbeid skal kunne forme karrieren din akkurat slik du ønsker det, og få muligheten til å tilpasse arbeidslivet etter dine behov. Vi ønsker alltid å finne løsninger som gjør hverdagen din enklere og så smidig som mulig. Derfor har vi utviklet en app som gir deg enda større frihet.

– Vårt fokus er å være en attraktiv arbeidsgiver, og våre ansatte er svært viktige for oss. Vi er glade for å kunne presentere Dedicare-appen, der vi blant annet har gjort tidrapporteringen mer tilgjengelig. Dette er et naturlig skritt i vår digitaliseringsreise, og vi vil utvikle appen med enda flere funksjoner i fremtiden, sier Bård Kristiansen, administrerende direktør for Dedicare Norge.

Last ned appen og oppdag alle fordelene nå

I Dedicare-appen finner du mange smarte funksjoner som gir deg full oversikt over alt du trenger. Med appen rett i lommen håndterer du enkelt all tidsrapportering, melder fravær eller registrerer utlegg og kilometergodtgjørelse – alt når det passer deg.


Obs! Appen vil kun fungere hvis du har svensk eller norsk Bank-ID eller Mitt ID fra Danmark.

Kom i gang

1. Last ned appen

Du finner Dedicare-appen i App Store eller Google Play. Følg lenkene ovenfor eller søk etter Dedicare.

2. Aktiver kontoen din

  • Oppgi e-postadressen din som er knyttet til profilen din hos oss. Hvis du er usikker, ta kontakt med din bemanningskonsulent
  • Skriv inn koden som blir sendt til deg
  • Autentiser deg med Bank-ID. Dette gjøres bare én gang
  • Lag en egen PIN-kode. Denne koden bruker du for rask og sikker pålogging i appen fremover

3. Ferdig!

Nå har du Dedicare-appen på telefonen din.

Spørsmål?

Trenger du hjelp med påloggingen eller har spørsmål om Dedicare-appen? Du er hjertelig velkommen til å kontakte din bemanningskonsulent. Nedenfor finner du også en guide om hvordan du aktiverer appen og registrerer ulike aktiviteter i den.
Dedicares app – Trinn-for-trinn-guide