Dedicare får ny avtale med alle sykehus i Norge!

Dedicare har de siste 4 år vært Norges største leverandør av vikarer til sykehus i Norge. Nå har samtlige sykehus i Norge valgt å skrive ny avtale med Dedicare – for 4 nye år!

Så dersom du er sykepleier eller spesialsykepleier og ønsker å oppleve Norge – og få gratis reise, bolig og god lønn – er Dedicare stedet du skal henvende deg til!

Vi er svært godt fornøyd med denne avtalen. Nå kan vi fortsatt tilby alle våre sykepleiere jobber på alle sykehus fra Kristiansand i sør til Alta i Nord, sier administrerende direktør Bård Kristiansen

Med den nye avtalen vil Dedicare bli enda mer attraktive for sykepleiere. Spesielt forventer vi kraftig vekst innenfor spesialsykepleiere. Vi er ganske sikre på at mange flere spesialsykepleiere vil velge Dedicare fremover! Ta kontakt med oss for å høre hvorfor! Innenfor vanlige sykepleiere har Dedicare allerede en markedsandel på 70% på sykehusene i Norge – og denne posisjonen regner vi med å bevare også de neste 4 årene.

Vi i Dedicare er særdeles fornøyd med den nye avtalen! Dersom du er sykepleier eller spesialsykepleier – ta kontakt med oss – og la oss hjelpe deg å finne din nye drømmejobb!

Om Dedicare
Dedicare er Norges største bemanningsbyrå for sykepleiere, spesialsykepleiere og Leger. Vi kan tilby jobber for helsepersonell på alle sykehus i Norge og i de fleste kommuner. Dedicare AS er eid av svenske Dedicare AB, som er notert på børsen i Stockholm. I Dedicare er vi opptatt av å ta godt vare på både våre vikarer og kunder, og vi har som motto at «vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder alltid det vi lover!». Dedicare er en ærlig og redelig arbeidsgiver. Vi rekrutterer vikarer fra hele Norden, og kan også tilby jobber over hele Norden.

 

Kontakt os

Hvis du udfylder nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig.

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.