Dedicare valgt som hovedleverandør i Bodø kommune

Dedicare har blitt valgt som hovedleverandør av helsepersonell for Bodø kommune de kommende årene. Vi er svært stolte av å bli foretrukket som samarbeidspartner. Denne avtalen vil føre til økt etterspørsel etter sykepleiere, vernepleiere, miljøterapeuter, helsefagarbeidere og annet helsepersonell som ønsker å jobbe i Bodø kommune og blant annet Rana, Fauske, Vestvågøy, Steigen og flere andre kommuner i Nordland.

Vi i Dedicare legger stor vekt på å tilby kvalifisert personell som kan levere helsetjenester av høy kvalitet. Vi ser frem til å samarbeide tett med kommunene for å møte deres behov for helsepersonell og bidra til å forbedre helsetjenestene i området.

Hvis du er en sykepleier, vernepleier eller annet helsepersonell som vurderer å arbeide i Bodø kommune eller andre kommuner i Nordland, oppfordrer vi deg til å søke jobb hos oss. Som en erfaren leverandør av helsepersonell kan vi tilby deg spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et dynamisk miljø, samt gode arbeidsvilkår. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt team.

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.