Dedicare har fått rammeavtale med Tromsø kommune

Dedicare har blitt valgt av Tromsø kommune som leverandør av helsepersonell for de neste årene. Som samarbeidspartner for en så stor kommune, er vi stolte av å bli prioritert. Dette samarbeidet vil skape en økning i etterspørselen etter sykepleiere, helsefagarbeidere og vernepleiere som er interessert i å jobbe i Tromsø kommune.

Hos Dedicare er vi opptatt av å tilby kvalitetspersonell som kan levere helse- og omsorgstjenester av høy standard. Vi ser frem til å samarbeide med Tromsø kommune for å møte deres behov for helsepersonell og bidra til å forbedre helse- og omsorgstjenestene i området.

Dersom du er en sykepleier, helsefagarbeider eller vernepleier som ønsker å arbeide i Tromsø kommune, oppfordrer vi deg til å søke jobb hos oss. Som en erfaren leverandør av helsepersonell, vil vi kunne tilby deg en spennende og utfordrende jobb i et dynamisk arbeidsmiljø samt gode betingelser.

Er du interessert i kortere eller lengre oppdrag?

Ta kontakt med vår rekrutteringsavdeling på rekruttering@dedicare.no

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.