Dedicare med ny satsing på helsesekretærer

Dedicare har i flere år vært leverandør av helsesekretærer til blant annet sykehusene i Norge. På grunn av stor etterspørsel, oppretter vi nå en egen avdeling som kun skal leie ut helsesekretærer.

– Dedicare er i dag Norges største bemanningsbyrå for helsepersonell. Vi leverer vikarer til de fleste sykehus, kommuner, private institusjoner og legekontor over hele landet. Med en ny satsing på helsesekretærer vil vi bli en enda bedre og mer helhetlig samarbeidspartner for helse-Norge, sier adm.dir. i Dedicare Bård Kristiansen.

Den nyopprettede avdelingen vil bli liggende i Oslo. Christian Moltzau er første ansatte på avdeling, og vil være den som drar i gang satsingen. Dedicare vil da få enda et ben å stå på – og har nå egne avdelinger og team for sykepleiere, spesialsykepleiere, leger, helsefagarbeidere, barnevern, miljøterapi, psykologer, pedagogisk personell – og nå også helsesekretærer.

 

Kontakt oss

Hvis du vil kontakte oss, vennligst fyll ut kontaktskjemaet under og vi kommer tilbake til deg.

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.