Dedicare Norge er kåret til «Norges Beste Arbeidsplass» av Great Place to Work

Vi er stolte over å kunngjøre at Dedicare har vunnet den prestisjetunge prisen «Norges Beste Arbeidsplass» i Great Place to Work-kåringen!

Dedicare Norge er stolte over å ha mottatt prisen «Norges Beste Arbeidsplass» i Great Place to Work-kåringen, i tillegg stakk vår administrerende direktør, Bård Kristiansen, av med prisen for «årets inspirerende leder». Disse utmerkelsene anerkjenner vårt engasjement for å skape en positiv og inspirerende arbeidsplass for alle våre ansatte.

Great Place to Work er en internasjonal organisasjon som evaluerer og rangerer arbeidsplasser basert på deres kultur, ledelse, og ansattes tilfredshet. Dette året har de vurdert tusenvis av selskaper i ulike bransjer og størrelser, og vi er begeistret for å bli anerkjent som en av de beste arbeidsplassene i Norge.

Prisen er et resultat av Dedicare-teamets harde arbeid og felles innsats for å skape et inkluderende, støttende og engasjerende arbeidsmiljø. Vi tror at vår suksess kommer fra vår evne til å bringe sammen et mangfoldig team av talentfulle fagfolk som deler vår visjon og verdier.

I lys av denne anerkjennelsen uttalte Bård Kristiansen: «Jeg er utrolig stolt og beæret over å motta denne prisen sammen med Dedicare. Det er et resultat av hele teamets innsats og dedikasjon. Som leder er det min oppgave å støtte og motivere våre ansatte, og jeg er takknemlig for å kunne bidra til å skape et arbeidsmiljø der alle trives og vokser.»

Vi vil gjerne takke alle våre ansatte for deres engasjement og bidrag til å gjøre Dedicare til det fantastiske selskapet det er i dag. Vi vil fortsette å investere i vår kultur og arbeidsmiljø for å sikre at vi forblir en arbeidsplass som tiltrekker, utvikler og beholder de beste talentene i bransjen.

Vi vil og takke Great Place to Work for deres anerkjennelse og for deres kontinuerlige arbeid med å fremme arbeidskultur og engasjement over hele verden.

Sammen vil vi fortsette å bygge en enda sterkere og mer fremgangsrik fremtid for Dedicare og alle våre ansatte. Takk for at dere er en del av denne fantastiske reisen!