Dedicare kjøper rekrutterings- og bemanningsselskap i Storbritannia

Dedicare har i dag signert en avtale om å kjøpe det britiske rekrutterings- og bemanningsselskapet Templars Medical Agency Ltd. Selskapet rekrutterer leger og bemanner helsevesenet i Storbritannia og Irland. Oppkjøpet skjer 1. oktober 2022. Oppkjøpet betyr at Dedicare vil fortsette sin vekst i Europa.

– Et oppkjøp av Templars Medical Agency er helt i tråd med Dedicares vekststrategi og visjon om å bli et av Europas ledende rekrutterings- og bemanningsselskap innen helse, life science og sosialt arbeid. Det vil ytterligere styrke vår posisjon i Europa, men fremfor alt gi oss en plattform i Storbritannia og Irland, sier Krister Widström, konsernsjef i Dedicare.

– Det gir en mulighet for våre vikarer i Norden til å ta oppdrag i Storbritannia og Irland gjennom Dedicare, men også i Storbritannias oversjøiske territorier som Falklandsøyene, Gibraltar og St Helena, fortsetter Krister Widström.

– Vi er inne i en sterk vekstfase. Takket være nye sterke eiere og våre dyktige medarbeidere kan vi nå fortsette på vår spennende reise. Selskapet vil fortsatt drives innenfor Dedicare-gruppen og takket være overtakelsen vil vi ha enda større ressurser for fortsatt vekst, sier Fiona Thomson, administrerende direktør i Templars Medical Agency.
 

Kort om Templars medisinske byrå

Templars Medical Agency opererer med rekruttering og bemanning av leger i Storbritannia, Irland og de britiske oversjøiske territoriene. Selskapet har eksistert siden 2015 og hadde i det brutte regnskapsåret 2021/22 en omsetning på cirka SEK 45 millioner med en driftsmargin på 11 prosent. Les mer om Templars Medical Agency på www.templarsmedical.com.