Velkommen til åpent hus og foredrag

Velkommen til åpent hus og foredrag med den anerkjente «Hypokonderlegen», Ingvard Wilhelmsen.

14. september inviterer vi deg som er psykolog eller lege til åpent hus og foredrag.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å være vikar, og hvilke muligheter vi kan tilby deg som lege, spesialistlege eller psykolog?

Dedicare inviterer til åpent hus og foredrag 14. september fra kl. 17:00 i våre lokaler sentralt i Oslo sentrum – Kronprinsens gate 5, 0251 Oslo.

Program:

17:00: Dørene åpner – mingling og lett servering

17:25: Velkommen ved Marianne Halten, direktør Dedicare Doctor og psykolog. Presentasjon av vår psykologambassadør, Erlend Brændjord.

17:30: Foredrag med Hypokonderlegen – Ingvard Wilhelmsen

18:30: Bli bedre kjent med våre erfarne bemanningskonsulenter og noen av våre vikarer som jobber for Dedicare – psykologspesialist, allmennlege og legespesialister. De vil være tilgjengelig for spørsmål du måtte ha om livet som vikar.

Foredraget er gratis. Registrer deg i linken under. På grunn av begrensede plasser, ønsker vi tilbakemelding om noe skulle endre seg og du ikke kan stille likevel.
Frist for påmelding: 7. september 2023. Velkommen til en innholdsrik ettermiddag!

Meld deg på her

Om foredragsholderen
Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 24 år drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

«Sjef i eget liv»
Ingvard Wilhelmsen prater om hvordan vi takler press, omstilling, usikkerhet og risiko. Det meste av det som skjer her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Mange bruker altfor mye tid på unyttig tankevirksomhet, men vi har selv ansvar for hvilke tanker vi handler på. De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Ingvard utfordrer hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv!

Ta et oppgjør med unødvendige bekymringer og plagsom hodebry. Dette vil igjen gi oss mer energi til å bruke på hva livet ellers har å by på. Det er mye flaks og mange faktorer som spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir, og da lønner det seg å bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med.