GOD JUL!

Kjære alle kollegaer i Dedicare. 2021 er snart forbi. Og 2021 har vært et annerledes år. Covid-19, vaksinering, mange restriksjoner fra Regjeringen og enorm etterspørsel etter helsepersonell i Norge har preget året i Dedicare. Vi i Dedicare vil gjerne få lov til å ønske dere alle en riktig god jul og samtidig fortelle litt om året som har gått i Dedicare.

For oss i Dedicare har 2021 vært et hektisk, men bra år!

Her følger litt av det som har skjedd hos oss i år:

  • Stadig flere kunder og vikarer velger Dedicare. Vi har hatt enormt kraftig vekst i 2021 på alle områder! Noe av dette skyldes naturligvis Covid-19. Men først og fremst kommer dette som følge av alle dere dyktige medarbeidere som går på jobb for Dedicare hver dag! Det blir lagt merke til hvor dyktige vikarer Dedicare har – og da får Dedicare stadig flere kunder!
  • Blant kundene som nå har valgt Dedicare som leverandør finner vi samtlige sykehus i Norge samt en lang rekke kommuner. Blant kommunene er Oslo kommune, Stavanger kommune, Trondheim kommune og rundt 200 andre kommuner fra Kristiansand i sør til Nordkapp i nord.
  • Gjennom Covid-19-epidemien har Dedicare forsøkt å hjelpe det norske helsevesenet så godt vi kan. Vi har bemannet opp en lang rekke test-stasjoner og vaksine-stasjoner, intensivavdelinger med Covid pasienter, operasjonsavdelinger, sykehusavdelinger, sykehjem og hjemmesykepleie i små og store kommuner, miljøterapeuter på skoler og oppvekstsentre, 1-1 tiltak der kommunene ikke har hatt tilgang på nok personell, samt saksbehandlere og veileder i kommunale barnevernstjenester etc.
  • Vi har fortsatt vårt gode samarbeid med iCare i 2021. iCare er en organisasjon som hjelper blinde mennesker i Nepal med å få synet tilbake. Hver gang du verver/rekrutterer en vikar til Dedicare, betaler vi for en øyeoperasjon i Nepal. I tillegg får du en vervepremie. Hittil har vi betalt for 238 øyeoperasjoner! Takket være deres innsats har altså 238 mennesker fått synet tilbake! Dette er vi fantastisk glade for!
  • Det jobber nå 60 personer på våre kontorer i Stjørdal og Oslo. De siste 3 årene har kun 2 personer valgt å slutte hos oss, noe som er helt unikt i arbeidslivet. Dette sier mye om Dedicare som arbeidsplass!

Jeg vil få lov til å takke dere alle sammen for den fantastiske jobben dere gjør hver dag! Dedicare har etablert seg som Norges klart ledende bemanningsbyrå innenfor helse og omsorg. Jeg er personlig veldig stolt over å få lede en organisasjon med over 2000 utrolig kompetente og dyktige medarbeidere. Det bidraget dere alle har gjort i norsk helsevesenet i år, skal dere være veldig, veldig stolte over!

Til slutt en liten oppfordring til alle. Vi har et stort behov for flere dyktige vikarer i Dedicare. Jeg håper dere alle vil like og dele våre innlegg på Facebook, Instagram og LinkedIn i 2022. Jeg håper også at dere vil rekruttere flere vikarer og gode kolleger. For hver vikar du rekrutterer til oss får du en vervepremie og du redder synet til et menneske.

Jeg håper dere alle får en fredfull og god jul og et riktig godt nytt år!

Med vennlig hilsen

Bård Kristiansen
Administrerende direktør
Dedicare AS