God sommer fra Dedicare Doctor!

Kjære alle kollegaer i Dedicare,

Det nærmer seg sommerferie, og vi vil gjerne benytte anledningen til å ønske alle en god sommer, og samtidig fortelle litt om hva som skjer i Dedicare.

Vi ser at flere og flere kunder velger Dedicare når de trenger vikarer. Og det er noe vi setter veldig stor pris på. Tilbakemeldingene fra kundene er at de velger Dedicare – nettopp fordi vi har de beste vikarene.

Vi er veldig takknemlige for å ha så mange dyktige vikarer ansatt hos oss! Den jobben dere gjør hver dag, enten dere jobber på sykehus, sykehjem, legekontor eller liknende institusjoner, bidrar dere virkelig til å hjelpe mennesker som trenger det. Dere utgjør en forskjell!! Og det skal dere være veldig stolte av. Det er vi!

I 2022 har vi fortsatt vårt samarbeid med iCare. iCare er en organisasjon under Blindeforbundet. Mange mennesker i Nepal blir rammet av grå stær og mister synet i ung alder. Dette skyldes at Nepal ligger veldig høyt, og dermed blir synet påvirket over tid. En enkel operasjon vil medføre at disse menneskene får synet tilbake. Visste du at hver gang du rekrutterer en kollega/venn til å jobbe for Dedicare, betaler Dedicare for øyeoperasjon til en person i Nepal? Veldig mange av dere har rekruttert inn mange nye kollegaer til oss, og har dermed reddet synet til mange mennesker! I tillegg til å redde synet til et menneske i Nepal, får du også en vervebonus hver gang du finner en ny vikar til oss.

Første halvdel av 2022 har vært preget av politiske diskusjoner rundt bemanningsbransjen. Forrige uke la regjeringen frem en proposisjon for Stortinget, med forslag til endringer for bemanningsbransjen. Forslaget vil få noen konsekvenser for bemanningsbyråer som jobber med bygg og anlegg, og for bemanningsbyråer som leverer vikarer til små, private selskaper. For oss i Dedicare medfører den nye loven i praksis ingen endring. Det vil fortsatt være tillatt å leie ut vikarer til helsevesenet og også til alle andre selskaper som har en landsomfattende tariffavtale. Dette er vi i Dedicare naturligvis veldig fornøyde med!

Vi håper dere alle får en riktig god sommer. Mange av dere skal jobbe for Dedicare i sommer, og sikre at hjulene i helse-Norge går rundt også denne sommeren. Andre skal ha ferie, og forhåpentligvis kose dere med venner og familie i solen. Uansett håper vi at dere alle får en riktig fin tid i sommer!

Takk for en fantastisk innsats foreløpig i år og riktig god sommer fra oss ved Dedicare Doctor og Psykolog.