JobLearn – en døråpner for et inkluderende arbeidsliv

Er du på jakt etter en ny karriere eller ønsker å tilegne deg verdifull kompetanse for arbeidsplassen din? JobLearn kan åpne dørene for et mer inkluderende arbeidsliv og være en ressurs for både jobbsøkere og bedrifter.

Sandra Cavalcante er utdannet psykolog, men ønsket å utforske en ny retning i arbeidslivet. Hun var nysgjerrig på muligheten for en stilling innen administrasjon, og JobLearns kursprogram koblet henne opp med Dedicare. Det viste seg å være en suksess, og i dag har hun en fast jobb i administrasjonsavdelingen. Sandra understreker at praksisperioden var en utmerket mulighet til å styrke sin kompetanse og bygge nettverk.

Gjennom JobLearn får du sjansen til å bli kjent med hele organisasjonen, bygge relasjoner og lære fra eksperter – noe som igjen kan være en åpning for nye muligheter i arbeidslivet. Takk til JobLearn for å åpne dørene for Sandra og mange andre.

Ønsker du å vite mer om JobLearn eller om de kan være en verdifull samarbeidspartner for din bedrift? Trykk på lenken her for mer informasjon.