Møt Dedicare Doctor i Sverige

Ønsker du mer frihet og flere valgmuligheter i jobben? Hos Dedicare kan du bygge din spesialistkompetanse og samtidig nyte friheten til å velge når og hvordan du vil jobbe.

Dedicare Norge kommer til Göteborg tirsdag 14. november kl. 18.30-20.30
Sted: Clarion Hotel Draken, Olof Palmes plats 2, 413 04 Göteborg.

Møt oss i Gøteborg

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.Trygge arbeidsforhold
Vi er ledende i Norden og spesialiserer oss på bemanning innen helse, sosialt arbeid og life science. Dedicare er en trygg arbeidsgiver og har rammeavtaler med norske sykehus, og i tillegg har vi avtaler med over 200 kommuner og private aktører.

Vi hjelper deg med det praktiske
Hos Dedicare sørger vi for tett oppfølging både før, under og etter ditt oppdrag. Ikke bare ordner vi med bolig og bestiller reisen for deg, men vi tilrettelegger også for dine individuelle behov. Vår prioritet er at du skal føle deg ivaretatt og trygg, slik at du kan konsentrere deg fullt ut om dine primæroppgaver.

Få faglig utvikling, gode vilkår og økt frihet i jobben
Vi i Dedicare jobber aktivt for å matche deg med oppdrag basert på dine ønsker og kompetanse. Vi tilrettelegger for en balanse mellom jobb, familieliv og fritid. Med en trygg ansettelse, gode vilkår, og personlig oppfølging, sikrer vi at du trives. Med oss får du faglig påfyll og muligheten til å gjenoppdage arbeidsgleden gjennom nye utfordringer.

Vi tilbyr:

  • Attraktive lønnsvilkår
  • Fleksibel arbeidstid
  • Dekket reise og bolig
  • Trygg ansettelse
  • Faglig utvikling
  • Personlig kontakt

Oppdrag som passer for deg
Vi verdsetter din erfaring og kompetanse, og kan tilby deg varierte oppdrag over hele landet, uten å gå på kompromiss med forutsigbarhet og trygghet. Hos Dedicare forstår vi at trivsel kombinert med kontinuerlig kompetansefornyelse er nøkkelen til faglig utvikling. Gjennom nye utfordringer kan du oppleve økt faglig innsikt og gjenoppdage din arbeidsglede.
Møt oss for å utforske mulighetene som venter på deg!