Påskehilsen fra Dedicare

Først og fremst: Tusen takk kjære kollegaer! Tusen takk til alle dere som jobber ute i helsevesenet for oss! Dere gjør en fantastisk jobb – og ikke minst en veldig viktig jobb i disse vanskelige tider.

Corona-epidemien har skapt mange utfordringer for Helse-Norge og for den norske økonomien. Mange opplever å miste jobben og mange opplever å bli isolert i hjemmene sine. Mange blir syke eller har mennesker de er glad i som blir syke. Og vi vet ikke hvor lenge dette vil vare. Mange mennesker og mange selskaper opplever kriser i disse tider.

For oss i Dedicare, klarer vi oss heldigvis godt gjennom denne krisen. Stadig flere kunder og stadig flere helsepersonell velger å komme til Dedicare. Og vi er ekstremt takknemlig til alle dere som velger å jobbe for oss – og for det Norske helsevesenet. Vi trenger dere mer enn noen gang!

Det blir en veldig annerledes påske i 2020. Ingen turer på påskefjellet og ingen turer til varme strøk. Enten du skal jobbe i påsken eller om du skal ha påskeferie, håper jeg uansett at dere alle får en fredfull og god påske.

Riktig god påske ønskes dere alle fra oss i Dedicare!!