Roadtrip i Møre og Romsdal

En hjertelig hilsen fra våre bemanningskonsulenter Solveig og Maria, som nettopp har fullført en fantastisk roadtrip i Møre og Romsdal for å besøke kunder og våre dedikerte ansatte. De startet turen i Ålesund, en sjarmerende by kjent for sin unike jugendstilarkitektur og sin vakre beliggenhet ved kysten. Etter å ha utforsket Ålesund, satte de kursen mot vakre Valldal, kjent for sin frodige natur og deilige jordbær og eplejuice.

I tillegg til å oppleve disse flotte destinasjonene, hadde Solveig og Maria en spesiell oppgave i Molde. Tidligere i uken hentet de to danske sykepleierstudentene som har fått jobb i Dedicare og trengte skyss til Åndalsnes hvor de skal jobbe i sommer. Dedicare legger stor vekt på å sørge for at ansatte kan komme seg trygt og fleksibelt til og fra jobb, spesielt når de kommer fra andre land. I Åndalsnes fikk de også tid til en tur opp på Rampestreken og Nesaksla.

Solveig og Maria er utrolig takknemlige for muligheten til å ha gjennomført denne roadtripen i Møre og Romsdal, hvor de har har møtt samarbeidspartnere og de dyktige menneskene som jobber i Dedicare. Det har vært verdifullt for dem å få bli bedre kjent med hverandre, knytte viktige kontakter, og ikke minst, at vikarene våre har blitt bedre kjent. De ser tilbake på en fantastisk tur og ønsker nå alle en riktig god sommer!

Ønsker du å jobbe i Møre og Romsdal eller andre deler av Norge? Ta kontakt med oss på dedicare@dedicare.no eller tlf. +47 74 80 40 70.