Sommeridyll og kompetanseutvikling i Fredrikstad

Psykiater Andrzej trives med livet som vikar gjennom Dedicare i Norge, og har funnet en fin balanse mellom jobb og fritid. Her forteller han om sine opplevelser og hvordan det er å jobbe som vikar for Dedicare.

«Å jobbe som vikar via Dedicare er den beste jobben jeg har hatt. Oppdraget er som forventet og jeg blir fulgt tett opp av min bemanningskonsulent Christina. For meg har det vært viktig med trygghet og forutsigbarhet når jeg jobber i et annet land. Det er mye praktisk som må ordnes og med hjelp fra bemanningskonsulent trenger jeg kun å fokusere på mine primæroppgaver som psykiater.

Den seneste perioden har jeg har vært på oppdrag i vakre Fredrikstad. Skjærgården, båtliv og flotte strender!

Den viktigste forskjellen på å være vikar er at man må ha evne til å tilpasse seg nye arbeidsrutiner raskt. Det mest spennende er at jeg har fått mer kunnskap innen fagfeltet ADHD, og gjennom nye vikaroppdrag utvikler jeg meg fortløpende. Jeg har også hatt gode og støttende kollegaer rundt meg som har gjort det enklere å sette seg inn i nye systemer.

Som vikar blir jeg behandlet med stor respekt, og tar del i avdelingens utvikling. Dette skaper motivasjon og en god teamfølelse.

Mine mest minnerike opplevelser som vikar er at jeg får nok tid til å følge tett opp behandlinger og som viser gode resultater. Det gleder meg at jeg kan hjelpe pasienter videre i livet.

Mitt tips til andre som vil jobbe som vikar i Norge er at man må friske opp sin kunnskap på området du skal jobbe med, og være forberedt på hardt, men morsomt arbeid.»