Spanske Nelson deler sine opplevelser som sykepleier for Dedicare

Hei! Jeg heter Nelson, og er spansk sykepleier. Jeg bodde i Haugesund hvor jeg jobbet i hjemmesykepleien, men det har alltid ikke vært sånn. Da jeg var ferdig med utdanningen min i Spania, startet jeg min profesjonelle karriere direkte i London.

Nelson jobbet som sykepleier i Haugesund

Jeg er en av dem som tror at å oppleve mange ting i livet, i henhold til dine personlige verdier, vil føre til at du blir en komplett, profesjonell og bedre versjon av deg selv. Selv om London var en stor opplevelse, trengte jeg etter flere år der et mer avslappet miljø og en ny utfordring for å fortsette å forbedre meg selv.

Eventyr i Norge

Det var da Norge dukket opp i livet mitt. Norge er ikke bare et vakkert land fullt av fantastisk natur, men også en flott mulighet til å oppleve ting som du ikke kan andre steder. En av disse tingene er det spesielle helsesystemet og dens organisasjon. Den lar deg fortsette å utvikle deg uendelig og gir deg mulighet til å lære hvordan du kan gjøre ting på andre måter som kan være enda mer effektivt og produktivt. Dette er en av tingene jeg liker best ved å jobbe som sykepleier her.

Haraldshaugen Norges Riksmonument Haugesund

Dedicare har ikke bare gitt meg muligheten til å fortsette å jobbe i Norge som sykepleier, men også muligheten til å kombinere to roller: å være sykepleier og å være gründer. Etter to års arbeid i Norge dro jeg tilbake til Spania for å utvikle min egen onlinevirksomhet som sykepleier.

Kyst Kvalen Fyr Haugesund

Samtidig kan jeg ikke bare jobbe hjemme med datamaskinen min, jeg savner å ha kontakt med pasienter og arbeide klinisk, og det er her Dedicare kommer inn. Dedicare gir meg fleksibiliteten til å jobbe som sykepleier i Norge i perioder, samt at jeg i tillegg kan utvikle min egen vei som online gründer uten å gå glipp av et snev av familielivet mitt i Spania.

Kontakt oss

Kontakt oss hvis du også vil oppleve Norge med Dedicare:

+47 74 80 40 70
nurse@dedicare.no

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.