Sykepleiere i Göteborg – vi har tidenes sommerbonus i Norge!

Frister stor frihet, sommerbonus, gratis bolig og god lønn?

Er du sykepleier eller spesialsykepleier og vil vite mer om det å arbeide i Norge? Vi har flere ledige oppdrag enn noen gang – over hele vårt spennende land, både på sykehus og i kommuner. Så nå har DU virkelig sjansen, kom å jobb i Norge!

Velkommen til informasjonsmøte!

14. Februar
Kl. 11.00 – 18.00
Elite Plaza Hotel, Västra hamngatan 3

Mer enn 1000 nordiske sykepleiere og spesialistsykepleiere har jobbet eller jobber fortsatt for Dedicare i Norge. De har god lønn, dekt reise og bolig. I tillegg kan du selv bestemme hvor mye du vil arbeide eller hvor du vil bo i hele Norge.
Reise og bolig betales av Dedicare!

Jeg er akut sygeplejerske og har været uddannet som sygeplejerske i 23 år. For snart 3 år siden tog jeg en stor beslutning og blev ansat i Dedicare. Det er en beslutning som har forandret mit og min familjes liv totalt i den positive retning. Dedicare sørger for bolig, rejse og vagter. Det eneste jeg skal tænke på er at møde på arbejde. Min løsning er, at jeg arbejder to uger i Oslo, og er to uger hjemme i Danmark hvor jeg ikke arbejder.
Fagligt har jeg lært rigtig meget. Jeg har for eksempel mod-taget NIV kursus og blevet uddannet til at side SCOP vagt. Jeg har mødt så mange vidunderlige mennesker på min vej, i den tid jeg har arbejdet for Dedicare.

Charlotte, dansk sykepleier i Norge

Kontakt oss for mer info!
+47 07480
rekruttering@dedicare.no